Ses vi på Summerburst?

Inlägg innehåller reklam för Summerburst

Det har nog inte undangått att jag och mina tjejkompisar ÄLSKAR Summerburst och varit på både Göteborg- och Stockholmsfestivalen de senaste 3-4 åren. Och vet ni vad det bästa med Summerburst är? Att det är typ det första som händer innan sommaren kickar igång vilket gör att man är så sjukt taggad på livet, solen, rosévinet etc.

Årets festival börjar närma sig med stormsteg så igår var vi på ett litet release event där de presenterade årets huvudakt som inte var någon mindre än Calvin Harris. Vi fick även veta att mycket kommer att skilja sig ifrån tidigare festivaler detta året också vilket gjorde mig sjukt peppad! Jag gillar även att det i år kommer vara i Göteborg i början på Juni och i Stockholm i slutet av Augusti.

Här ser ni några som ska spela! Och vi alla vet ju att jag håller tummar och tår för att Garrix kommer även i år heheh. Favoriten!!!! Annars får jag väl bara se honom på Ibiza.

Det som nästan är snäppet roligare än själva festivalen är ju också alla dagsfester och fester runt i kring festivalen. Hela staden är typ som en enda folkfest! Och i år kör ju även Summerburst en egen dagsfest på Mister French vilket är sjukt nice.

Jag har verkligen haft så jäkla roligt på Summerburst!

Och nu har vi nästan blivit ett litet järngäng som hängt ihop flera år i rad, vilket är jag, Molly, Moa och Lollo B. Älskar oss tillsammans. Bästa gänget!

Fun fact, detta var min första Summerburstfestival EVER!

Och detta var året jag upptäckte Martin Garrix och tappade bort min telefon i publikhavet under Aviicis spelning. Jag var så ledsen för jag och Ellinor hade ju blivit som besatta av låten The Only Way Is Up och på telefonen hade jag ju spelat in när den låten kom på och jag var i eufori. Men vad händer? Polisen ringer två veckor senare att dom hittat min telefon, helt oskadd utan en enda skråma. Om jag skuttade av glädje? JAAAAAAA!!!!! Kan lägga in videon på min privata Instagram Hannalicious2.0.

Men nu till den stora frågan……..

Ses vi år?

25 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Emma

  |

  Självklart!! I Göteborg!!😍

  Reply

 • Frida

  |

  Åhh älskade summerburst! Tyvärr ska inte jag dit i år då jag flyttar till Australien nu i Maj, men det är ju inte helt fel det heller haha;)

  Reply

 • Ebba

  |

  Du måste posta outfits-inspo till summerburst!!!

  Reply

 • Emilia

  |

  Behöver hjääälp med inspo, vad ska man ha på sig?!?!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler