Kommande kollektioner

Jag tänkte på ge er en liten update på kommande klädkollektioner som är planerade i år så att ni har lite koll på vad som händer. Jag kommer släppa hela 4st kollektioner i år. Och den första som kommer är swim som ni ser en liten sneakpeak på här till vänster. Swim kommer i början av juni och sedan släpps sommar kollektionen (kläder) och sedan släpps höst och jackor/ boots. Och det är höst ni ser liten sneakpeak på till vänster. Hade ett 2,5 timmars långt möte i måndags gällande höst. And I’m so excited. Frågan är, är ni?

Följ mitt Instagram konto hannalicious2.0 för exklusiv preview osv.

17 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Malin

  |

  Kommer baddräkterna kunna passa om man är lite längre(är 1.78) den här gången? Den på bilden ser ju ut som en dröm! har två baddräkter från tidigare kollektion som blir för korta och vore ju supertråkigt om man beställer hem och dom här nya också är för korta för den där ser så magisk ut 🙂

  Reply

 • Nikolina

  |

  wow vad spännande och kul! Fan vad du jobbar på, var rädd om dig fina hanna 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler