Sovrumsinredning och chain print

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Jag älskar den här skjortan ifrån Zara! Köpte den för ett tag sedan och tog den i storlek XL då jag ville ha den som en skön klänning som man bara kan slänga över bikinin i sommar och tyckte det blev så fint. Jag kan ofta köpa kläder i större storlekar och göra om och klippa av och sådant. Det är ganska kul!

Hur fint är inte mitt sovrum just nu? Det är verkligen min safe zone. Jag älskar mitt sovrum. Det är murrigt, det är lyxigt och det är så tyst och lugnt så jag sover verkligen som en gud i min säng. Speciellt i mina nya sängkläder som jag pratade om häromdagen också.

Ringarna är Mollys fina design. Ni hittar den längst till vänster här (klick!) och de andra två här (klick!) och här (klick!). Sedan är ringen på min vänstra (men för er högra hand) ifrån Chanel. Köpte den i Toronto och den verkar vara svår att hitta för många har försökt hitta en likadan.

Och för alla som kommer fråga om mina sängkläder så är överkastet härifrån (klick!), de har dom finaste överkasten, ni måste kika in dem och kuddarna ifrån H&M Home och DAY Home.

18 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Lisa

  |

  Men asså hur snygg kan man va?!

  Reply

 • Elsa

  |

  Gumman, det är dags för dig att färga håret, blond passar dig myyyycket bättre 😘

  Reply

 • Jenny

  |

  Hej. Kan bara inte sluta läsa din inspirerande blogg. Jag undrar om inte du skulle kunna göra en guide över det bästa krogarna, caféerna, restaurangerna mm. I Stockholm. Du verkar ju ha sån grym koll och dina övriga guider är superbra. Jag har saknat att någon gjort en sådan i just Stockholm. Du är den perfekta för det tipsen. 😀 Tack för att jag får följa med i din spännande vardag.
  Mvh Jenny

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jo, det kan jag absolut göra! Ska sätta mig och skriva en nu…

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler