Min fullspäckade helg!

Har haft en jättebra helg som jag tänkte uppdatera er med och vi börjar med min härliga och långa frukostdejt i fredags på Nyko. Åt en supergod gröt med kokosgrädde och satt kvar i flera timmar och bara pratade om allt.

Sedan blev det en runda på stan. Tallrikarna är ifrån H&M home, och jag köpte en snygg ribbad basic t-shirt på Zara. Riktigt trevlig liten runda. Går typ aldrig på stan längre men när jag väl får feeling är det mysigt.

Såg ut såhär i fredags, all black!

Efter det blev det lunch på Lett. Testade salladen med vegme som är typ vegetarisk pulled park och det var fett gott! Ni måste testa. Typ godaste salladen jag ätit där utan att överdriva.

Fick personlig leverans av Ida och Sofie. De kom med deras BOK!!!!!! Så gulligt. Längtar efter att läsa den. Ska börja imorgon för mitt löfte i April är att jag ska läsa minst 20 minuter varje dag.

Sedan hade jag ett långt möte med NA-KD. Vi gick igenom samples och nya design. Släpper fyra stycken kollektioner i år. En swim, en sommar, en höst och en jackor och skor! Ska bli så kul!!!! Tror jag har gjort hela 10 stycken inkluderat dessa fyra. Tiden går så fort. Min första gjorde jag i maj 2017!

Kvällen spenderades på Haymarket där Hayu hade event och visade oss en förhandsvisning av det första avsnittet av Keeping Up With The Kardashians nya säsong. Vi fick popcorn…

Och gjorde ett personlighetstest för att se vilken av The Kardashians vi var mest lik. Gissa vem jag blev? KIM K såklart!

Lördagen startade med en kaffe….

Och här är en bild på min frukost och lunch i lördags.

Spenderade typ hela dagen inne med att städa hemma.

Sedan gjorde jag mig i ordning för födelsedagsmiddag med Nicole.

Startade kvällen med vin på Calle P med Moa, Klara och Elin

Och sedan middag, drinkar, bra musik, tårta och dans på Mr French. Hade en riktigt trevlig kväll! Men det var inte kul ute… Har så tröttnat på det.

I söndags var jag bjuden på ett till födelsedagskalas fast ute i Djursholm hos mina favoriter (Lojsans killes familj hehe). Hennes killes lillasyster har fyllt år så de vankades födelsedagsfirande och mer tårta. Så gjorde mig i ordning.

Hade på mig denna (klick!) snygga blus.

Så glad för att jag fick lite tid med min baby mama! Längesedan vi bara sågs hon och jag. Ja okej nu var de ju verkligen inte bara hon och jag, de var fullt hus. Men vi hann verkligen hänga och prata i söndags vilket var mys!

16 gillar

Kommentarer (5)

 • Caroline

  |

  Dina jeans, vart kommer dem ifrån? 😍🙌

  Reply

 • Amanda Andersson

  |

  Vart kommer det svarta kostymsettet du har på dig ifrån? Så fint✨

  Reply

 • Marina

  |

  Vilken storlek har du i blusen? Sååååå fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Storlek S!

   Reply

 • Marielle

  |

  Hej! Är dom blåa tallrikarna verkligen från hm home?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler