Min fredagskväll

Jag har haft en så himla mysig fredag. Den har varit lite hektisk för har sprungit mellan möten, events och häng med en saknad vän. Men nu på kvällskvisten har jag kunnat varva ner, vara själv och se min favoritserie just nu om heter “Den inre cirkeln”. Den är såååååååå bra och handlar om politik och Almedalsveckan i Visby. Alltså ni måste se den!

Imorgon måste jag jobba ikapp lite och fixa och dona en del här hemma. Har lite nya inredningsdetaljer som jag vill visa er och så ska jag förbereda mat inför veckan och så blir det födelsedagsmiddag för Nicole imorgonkväll på Mister French. Kanske ska vara hundvakt till veckan också vilket kommer bli supermysigt. Hoppas, hoppas, hoppas!!!!

Vad ska ni hitta på i helgen?

7 gillar

Kommentarer (2)

  • Felicia

    |

    Hej! Har precis sträcklyssnat på din och Danis podcast och det gör mig genuint glad att nu få läsa att du tar tid för återhämtning. Är även så himla glad över att jag börjat följa dig igen för du har verkligen blivit en förebild och lite ljuset i allt det dystra genom att jag blir så peppad och inspirerad utav dig. Du är liksom verkligen så himla positiv men verkar också (tack och lov) jordnära. Vilket jag uppskattar! Keep up the good work eller vad det heter, du får i alla fall mig att må bättre. Kram <3

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler