Vad man har under väldigt urringade plagg

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar och reklam för Nelly.com

Jacka här (klick!) – Kjol här (klick!)

Äntligen finns det gula setet som så många av er frågat om online. Och medan jag passar på att tipsa er om det här setet så vill jag tipsa er om en annan sak som jag fick höra om häromdagen som jag på riktigt inte hade någon aning om – och det är fashion tape från Freebra. Vet ni vad det är? Det är alltså tejp från Freebra som man klistrar fast på insidan längst ut på en urringad tröja eller klänning mot kroppen så att toppen/klänningen sitter på plats och inte rör på sig. Alltså hur smidigt att slippa oroa sig för att man visar brösten om man böjer sig fram exempelvis? Nu sitter ju allt fast mot kroppen. Jag hade ingen aning om att detta fanns och har alltid undrat hur alla kändisar på röda mattan får deras sjuka urringningar att se så bra ut. But now we all know the secret!

Till denna outfiten använde jag bara nipple covers från Freebra däremot och det är ju också livets grej. Vad gjorde man innan det?

Visst älskar man denna looken?

Kan även passa på att säga att kjolen är as skön, jag gillar vanligtvis inte kjol speciellt mycket men denna hade båda hög midja, är stretchig och åker inte upp när man går!

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Matilda

  |

  Men SÅ snyggt!! Nipple covers e ju den bästa uppfinningen haha!

  Reply

 • A

  |

  Hej! Försökt hitta bild på en svart lång ärmad tröja som du hade på dig på ett träningsevent. Den gick upp lite i halsen. Tror det var Moa Mattssons event om jag inte minns helt fel? Undrar hur som helst var den kommer ifrån! Supersnygg!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hallå fina! Från Nelly!!

   Reply

 • Maria

  |

  Älskar din stil, sån inspiration för mig! Tänkte beställa kjolen, vilken storlek har du på dig? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hallå finis! har 36!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler