Sista helgen i LA

Inlägg innehåller adlinks/ betallänkar

Kavaj här (klick!) finns i massa snygga våriga färger  – Skinnbyxor liknande här (klick!)

Är hemma igen! Men ville bara uppdatera er om min sista helg i LA..

Så vad har jag gjort sista helgen i Los Angeles? I torsdags så var vi på en dog park och det var så himla gulligt att se alla hundarna springa runt och leka med varandra, så glada och så taggade. Samt deras hundmattar som snick snackade med varandra i solen.

Om jag ska vara ärlig så var jag lite skeptisk till att gå dit först och kände mest, fyfan vad tråkigt. Men när vi väl kom dit så ändras allt. Och jag blev helt otroligt glad av att vara där. Det var så konstigt för det gjorde mig verkligen genuint lycklig i hela kroppen att se alla dessa glada hundar springa runt och leka. Och det här må låta konstigt men jag satt liksom helt själv och skrattade så att jag grät åt hur hundarna betedde sig hahhaa. Linn blev nästan lite orolig när hon såg mig från andra sidan parken sitta och gråta. Hon bah, är du ledsen eller glad? Haha. Herregud man har ju tappat det.

Det var iaf helt sjukt nog väldigt mysigt att gå till hundparken och jag kan tänka mig att man träffar en hel del människor på dom här hundparkerna.

Senare under dagen satt vi och jobbade lite på Joe and The Juice!

I fredags blev det lunch i solen på Gracias Madre, tillsammans med gulliga Matilda Djerf. Vi spenderade två supermysiga timmar på restaurangen och satt och drack lite rose och pratade om allt och ingenting. Men om jag ska vara ärlig så blev jag lite besviken på maten på Gracias i fredags vilket var så tråkigt för det har ju varit ett utav mina favvoställen i LA. Vi kanske beställde in fel saker eller så har de bytt kock eller något, för det var ganska så smaklöst.

Jag tycker ändå (trots att maten var lite smaklös i fredags) att ni borde ge Gracias Madre ett besök om ni är i LA. För det är en otroligt trevlig restaurang och allt är veganskt.

Tittade förbi Restoriation Hardware som är en as fet inredningsbutik.

Och sedan var tanken egentligen att vi skulle sätta oss på någon rooftop och ta några drinkar efter vår sena lunch med Matilda men det hela slutade med acaibowls till middag…. och….

Popcorn och paradise hotel i Linns säng! haha…

I lördags blev det acai bowls på Backyard i Melrose med gulliga Hanna. Så kul att vi var så många som var i LA samtidigt!

Sen gick vi till Blustone…

Drack kaffe och så gjorde jag en moodboard för New York. Ska börja jobba moodboards/ visionboards nu. Vilket känns skitroligt för det gör mig jättemotiverad.

Åkte hem till Linn, svirade om och åkte och käkade en sista middag på Tocaya. Sedan bestämde vi oss för att ta ett glas på Elephante och fasen vad jag älskar det stället. Det är extra trevligt på en sen eftermiddag innan solen gått ner och det blir mökt.

Tocaya är en kedja som finns i LA som har mexikansk vegan food. De har även ost och kött/kyckling också men även veganska alternativ. De är så gott. Jag älskar bowlsen!

Och så här trevligt var det på Elephante. Som är en rooftop i Santa Monica. Kan dock vara svårt att komma in här om man inte har gjort en reservation eller om man är sent ute. Vi drack vilket fall två glas och sedan kände vi att det var bedtime. Det är så skönt att jag har börjat känna mig nöjd efter två glas för det räcker verkligen och det är så härligt att vakna upp dagen efter och må bra.

Avslutade kvällen med yoghurtland på hemvägen. Alltså älskade yoghurtland. Det var säkert 3 år sedan jag var där sist så det var trevligt med en liten avslutning på resan där!

Och igår (söndags) så tog jag mig en sista löparrunda, käkade lite frukost i solen på Wholefoods och sedan begav jag mig till flygplatsen.

16 gillar

Kommentarer (2)

 • Sofia

  |

  Var är de blå jeansen med hål på knät från? Blev lite obsessed med dem efter jag såg dem på din instagram??

  Reply

 • Sara

  |

  Dina magiska skor!!! Varifrån?? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler