Hejdå LA!

Dags för mig att åka hem till Sverige igen. Det ska bli skönt att komma hem till min garderob och min säng men utöver det (och vännerna och familjen såklart) så känner jag mig lite mätt på Stockholm och Sverige just nu. Och det gör mig ledsen för jag älskar Sverige och jag älskar Stockholm och jag älskar mitt liv hemma i Stockholm. Men just nu är jag bara i en period i livet där jag känner mig lite vilse och då upplever jag verkligen att jag mår bättre av att vara i LA. För här borta finns liksom inte alls stressen och pressen som jag känner hemma. Utan här borta mår jag verkligen bra i både kropp och själ och det är en sån fantastisk känsla. Så det känns trist att åka hem. Men jag kanske åker tillbaka redan i April. Vi får se.

Vi ses hemma i Stockholm!

23 gillar

Kommentarer (1)

  • Janna

    |

    Vill du inte alls begränsa ditt flygande?

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler