Home exchange Stockholm – New York

Känner du någon som skulle vilja göra ett lägenhetsbyte New York – Stockholm i tre månader i höst?

Jag vill åka till New York i tre månader i höst och tänker typ från slutet av Augusti – slutet av November. Denna tidsperioden är förhandlingsbar. Det behöver inte vara exakt Augusti-November men tre månader i sensommar/ höst.

I och med detta och efter att jag sett filmen The Holiday så kom jag på den briljanta iden att jag skulle kunna göra ett lägenhetsbyte med någon som bor i New York men skulle vilja testa på tre månader i Stockholm. Och det ultimata hade ju varit om denna ”någon” också är typ influenser så att vi kunde byta inbjudningar till events etc med varandra. Vi kan tom byta vänskapskrets hahaha, visst är ni på att få lära känna a New Yorker Lojsan, Dani, Molly, Moa etc? Ja, ni fattar. Hade ju varit så kul!

Så nu behöver jag er hjälp……

Känner ni någon som ni tror skulle vara intresserade av detta? En kompis, kompis? Någon ni följer på Instagram? I don’t know. Men någon som har någon typ av anknytning till Sverige och Stockholm eller som är svensk men bor i NYC kanske? Vore så tacksam för alla tips jag kan få för jag vill verkligen göra detta!

ENGLISH VERSION

I am looking to do a home exchange for 3 months this autumn with someone in New York just like Cameron Diaz and Kate Winslet did in the movie The Holiday.

Preferably a Influencer from NYC so that we could exchange invitations to events and following etc with each other. How great would that be? But it doesnt have to be an influencer. It could be whoever.

I have a beautiful one bedroom apartment in the heart of Stockholm and if you go to my highlights ”interior” on Instagram you can see more!

I am beyond excited for this and it would mean the world to me if you could spread the word!

34 gillar

Kommentarer (4)

 • Mia

  |

  Så kul!! Alltid velat göra damma sen man såg den filmen haha Slutet av augusti – slutet av oktober är bara 2 månader dock!

  Reply

  • Mia

   |

   Kommer ju liksom bli kul att följa er båda då! Liksom hur blir hennes liv i stockholm i dina kvarter ååh längtar redan haha

   Reply

 • Jenny

  |

  Va kul! Tänk på att kolla med din förening så ett byte är ok.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler