Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa Monica/ Venice

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här kommer en liten uppdatering ifrån telefonen på vad jag har gjort de senaste dagarna. Vi börjar med frukosten vi åt i söndags på mitt favoritställe Backyard Bowls. De har på riktigt de godaste acai bowlsen fast ska jag vara ärlig så gillar jag inte just Santa Monica stället. Det finns nämligen fler och den i West Hollywood är mer nice.

Efter vår frukost i söndags så hängde vi bara runt i SM/ Venice hela dagen och vad vi gjorde mer exakt kommer det en härlig liten vlogg om imorgon kl 18 på kanalen. Men vi hade en superhärlig dag och vädret var fantastiskt.

Är det någonstans man ska spendera söndagarna i LA så är det i Santa Monica eller Venice. Det är så mycket folk ute och alla restauranger spelar hög musik och livet är på topp. Söndagar här är typ alla Amerikaners favoritdag.

Drack en islatte på favoritstället Great White och hängde på en rooftop tvärs över gatan.

Här hade vi mysstund med Missy (hunden). Hon är som sagt en Shelter dog och Linn ska egentligen bara ta hand om henne medan hon väntar på adoption men jag har svårt att se hur hon inte kommer att adoptera henne själv. Dom sitter ihop och Missy tycker om Linn mer än allt annat. Så fort Linn lämnar henne själv med mig så går huvudet höger och vänster om vart hennes matte tagit vägen.

Här fick hon däremot en utskällning för att hon typ bet en cyklist i foten hahahha. Hon gillar inte män och speciellt inte cyklande sådana har vi nu lärt oss.

Och ja här ser ni ju hur det ser ut när Linn lämnar oss ensamma. Jag vill gosa men Missy undrar mest vart Linn tagit vägen och när hon ska komma tillbaka.

Här är förresten en ännu bättre bild på klänningen jag hade på mig häromdagen. Den är så fin och tror nästan att jag måste ge den till syrran när jag kommer hem. För som sagt så älskar hon denna typen av klänningar.

Rooftopen HighErwin hotell i Venice.

Har även druckit vin med några tjejkompisar på en annan rooftop som är ny och ska vara väldigt inne nu som heter Margot och ligger i Culver City.

Och den vinkvällen slutade med drinkar och tacos på Pink Taco. Faktiskt ett rätt så festligt ställe om man vill käka tacos, dricka drinkar och höra på bra musik med kompisarna.

Ligger bra till relativt nära många klubbar också!

Har bara 4 dagar kvar här nu så börjar redan få lite ångest över att jag snart ska hem igen, trots att det ska bli lite skönt också såklart. Jag har nämligen packat med mig alldeles för lite kläder denna gången har jag insett och det är ju aldrig kul. Så längtar faktiskt hem till min garderob.

Har suttit och jobbat en del på Bluestone Lane i Beverly Hills och fotat lite outfits med Linn. Hon har ett väldigt kreativt öga. Jag måste bara låta henne få vara det också haha. Kan vara ganska bestämd med hur jag vill ha en bild.

Ja, det var det. Nu ska jag iväg och träna och sen ska jag jobba hela dagen på föreläsningen och med mejlen. Det är rätt molnigt och trist väder idag här i LA så det passar perfekt. Annars kan man ju få lite lätt ångest om man inte är ute i det fina vädret. Hoppas ni haft och får en fortsatt fin onsdag!

10 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Vicky

  |

  Hej! Vart är det gula setet du hade på dig på Instagram, samarbetet med Nelly tror jag det var? SUPERsnyggt!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det är inte online ännu, men lovar att berätta så fort det är lanserat!

   Reply

 • A

  |

  Hej! Försökt hitta bild på en svart lång ärmad tröja som du hade på dig på ett träningsevent. Den gick upp lite i halsen. Tror det var Moa Mattssons event om jag inte minns helt fel? Undrar hur som helst var den kommer ifrån! Supersnygg!

  Reply

 • Nikolina

  |

  Hej! Du har väldigt ofta otroligt snygga, lite större solglasögon, skulle du inte kunna tipsa om dem? Jag letar efter ett par men tycker inte det är så lätt att hitta..

  Reply

 • julia

  |

  Hej Hanna!! Kan/ vill du tipsa om vita klänningar gärna jumpsuits som man kan ha på studenten? 🙂 vore supeeeer kul

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler