Cha cha matcha i LA

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Idag var jag och LinnCha Cha Matcha här i LA. Har länge velat gå dit men aldrig tagit tillfället i akt så idag var det dags. Vi drack inte något matcha tea däremot för har typ börjat tycka det är lite äckligt. Men de hade massa andra drycker där så det var ingen som helst fara.

Jag tyckte att det var ett supermysigt litet ställe, ja nästan som ett eget litet hus med en backyard/ altan. Och det var ju givetvis Instagrammable inredning med. Mycket rosa, palmträd och trä/ bambudetaljer.

Jag har gjort en liten helgvlogg i helgen så ni kommer få se mer ifrån caféet i den men här är några bilder som jag tog med kameran i varje fall.

Jag kände mig lite som en tennisspelare i min outfit hehe. Men de är verkligen en urgullig klänning och jag ville prompt ha på mig den så då fick det bli så. Ni hittar den här (klick!).

Vi drack en varsin pink drink!

Gulliga!

Missy approved!

Hon gillade servetterna lite extra mycket haha.

Vädret har varit helt amazing idag. Alltså alldeles sådär perfekt.

Och här är en lite bättre bild på klänningen, eller ja så bra var den ju inte haha. Men den är liksom tajt up till och sen kommer en vippig kjol nertill. Min syster hade älskat denna klänningen vet jag. Hon älskar sådana här vippiga klänningar.

16 gillar

Kommentarer (1)

  • Sofiealfrida

    |

    Ååh så mysigt ställe!! Ser helt gudomligt ut

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler