Mixa och matcha vitt och beige

Inlägg innehåller reklamlänkar och reklam för NELLY.COM

Linne kavaj här (klick!) – Linne shorts här (klick!) – Silkesblus här (klick!) – Genomskinliga pumps tyvärr slutsålda men finns liknande här (klick!) och här (klick!) – Strumpor här (klick!) FINNS MASSA SNYGGA STRUMPOR…. – Väska här (klick!)

Den snyggaste kombon jag vet just nu är vit och beige. Det känns så vår fräscht och snyggt och simpelt och jag kan inte förstå att jag varit så himla skeptisk till ljusa färger tidigare för nu älskar jag det och vill gå klädd i det helst hela tiden.

Jag älskar även väskan. Den är så fin och nätt och har blivit lite utav min nya favoritväska. Har använt denna godbit mer än mina Chanels på senaste och det är fasen bra jävla poäng hahaha.

Linne plagg kommer vara så hett i vår/sommar så det är lika bra att börja fylla på garderoben. Jag har en hel del linne tyger i min spring/ summer kollektion också men det här kavajsetet var ju verkligen to die for. Och det finns även med långa byxor här (klick!), om man föredrar det.

Det finns även ett liknande linne set i vitt här (klick!) som är skitsnyggt.

Riktigt nice outfit om jag får säga det själv!

8 gillar

Kommentarer (4)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler