Random from my camera

Det är lördag och solen skiner som aldrig för här borta i lalaland. Det har ju varit rekord dåligt väder här borta de senaste veckorna så att det ska bli 27-28 grader i helgen jublar inte bara jag utan troligtvis hela staden för. Men nu ska vi inte prata om vädret utan nu ska vi prata om häromdagen när jag och Linn utforskade LA lite.

Vi åkte till ett ställe ingen av oss varit på förut som heter Larchmont Village. Det var så mysigt litet område och påminde mig lite om Silver Lake och Beverly Drive i en mix typ. Här tror jag verkligen att det är nice häng under helgen och det låg massa små mysiga bagerier, coffe shops och restauranger längs gatorna. Vi hamnade dock på Kreation, som är en kedja som finns lite överallt i LA. Men detta endast för att vi var så sugna på acai bowls och dom är så goda där.

Linn tog över min Instastory över dagen (som ni redan vet) så här sitter hon troligtvis och publicerar något på mina kanaler haha.

Missy följde givetvis också med och hon blir bara gulligare och gulligare för var dag jag lär känna henne. Plus att jag är så imponerad över hur Linn lyckats hålla sån bra pli på henne och har fått henne så lydig och duktig på den korta tiden hon haft henne.

Jag var ju uppenbarligen sämst på att dokumentera den här dagen med min kamera för efter frukts och lite häng i Larchmont så åkte vi till Santa Monica, la oss på en filt i solen och sedan gick vi över till hotellet Shutters on the beach och drack en iskaffe med några killar vi precis lärt känna.

Om ni är sugna på en trevligare/ finare lunch med utsikt över havet och stranden i SM så är Shutters att rekommendera. Det var så härligt att sitta på balkongen i solen och njuta av utsikten och jag tycker också ofta att hotell är så generös med lite tilltugg/ snacks när man dricker något med.

16 gillar

Kommentarer (5)

 • Julia

  |

  Fast det är ju fantastiskt att det äntligen har regnat där borta efter så lång tid så skulle nog inte kalla det dåligt väder, tvärtom. Kan du berätta lite om Linn, hur länge har hon bott där, vad jobbar hin med etc?

  Reply

 • Matilda

  |

  Åhh det låter ju underbart!! <3

  Reply

 • Fia

  |

  Så mysigt! 😀

  Reply

 • Sara

  |

  Holaa! Du båtluffade ju för några år sedan i Grekland – kan du inte göra ett inlägg med lite tips och rutten som du gjorde där? Och ca hur mycket pengar det gick åt??

  Reply

  • Matilda

   |

   Skulle också verkligen vilja ha ett inlägg om din båtluff! Har tänkt att göra det i sommar 😀

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler