Ni bestämmer min dag och föreläsning i Malmö!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Kavajen hittar ni här (klick!)

Idag gjorde jag och Linn en liten rolig grej på instastory där ni fick bestämma vad vi skulle hitta på under dagen. Det blev väldigt kul men kanske inte riktigt vad vi hade tänkt oss då jag både åkte på blåsor under fötterna, skoskav, trafikkaos och tyckte att jeansen satt för tajt…. Men vi hade kul, ni hade kul och nu får ni ju gå in och titta på den!

Vilket fall så ville jag bara flika in och säga hej, jag lever, LA är fantastiskt, vädret börjar bli varmt (ska bli 27 grader i helgen) och jag vill aldrig åka hem. OCH, om ni vill se min föreläsning i Malmö den 27e mars på Malmö Universitet så kan ni köpa biljetter HÄR (klick!) för en liten peng.

10 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler