En så enkel grej att göra för att livet ska bli lite härligare

Jag vet inte om ni såg min Instagram post häromdagen men där skrev jag om den här morgonen i Malibu som vi hade häromdagen som var så himla härlig. Vi köpte med oss frukost och la oss på en filt i solen, somnade med Missy i famnen och sedan kände jag att kroppen ville springa så tog av mig skorna, satte på mina absoluta favoritlåtar och sprang på stranden i 45 minuter med lyckorus i kroppen hela vägen. Det var inte ens jobbigt för det enda jag kunde tänka på och det enda jag kände var lycka och frihet. Jag kände mig så fri och så lycklig och det var sån mäktig känsla.

Rätt ofta funderar jag på om jag alltid kommer gå runt och känna att gräset kanske är lite grönare på andra sidan. För det gör jag. Jag vill hela tiden ha det jag inte har. Men hur hade livet egentligen varit om man bodde i ett hus på stranden, hade man uppskattat havet, utsikten och sanden på samma sätt som jag gjorde häromdagen och tyckt att livet inte kunnat bli bättre eller hade men drömt om storstadspuls och en lägenhet i stan?

Jag vet inte. Jag tror bara på att varje dag innan man går och lägger sig eller när man får en stund över som jag fick i Malibu att försöka tänka på åtminstone 3 saker som du uppskattar/ är tacksam/ stolt över med dig själv och ditt liv. Då tror jag att livet blir lite härligare och så tror jag att du nästa dag kommer tänka lite extra på dessa 3 sakerna vilket gör att du kommer uppskatta dem ännu mer.

25 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Sofiealfrida

  |

  Alltså tänk vad små saker som kan inspirera en i vardagen & som kan vända en hel tillvaro! Tack för inspo<3

  Reply

 • Dagsvermer

  |

  Takknemlighet er mer styrkende enn vi aner. Ved å sette pris på det vi har, ser vi plutselig at vi har ufattelig mye og at vi er enormt heldige. God helg. <3

  Reply

 • Klara

  |

  Kan du snälla lägga upp massa inspirerande träningsinlägg? Allt från hälsomat till träningskläder du har på dig, rutiner etc 😍Gärna nu när du är i la med😃

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jo, det kan jag absolut försöka hinna med!

   Reply

 • Victoria

  |

  Hej Hanna! Jag har jobbat supermycket på att vara nöjd med det man har. Jag har haft prestationsångest hela tonåren, som jag sen kom ur efter gymnasiet. Sen jag börjat med yoga så har jag fått en helt annan livsfilosofi och jag är så. jävla. LYCKLIG! Sen är det klart att jag fortfarande har drömmar och mål och det är klart man ska följa och satsa på dem. Men jag har lärt mig att man kommer ALDRIG uppskatta något om man inte redan är tacksam för det man har. Så man kan nå alla sina drömmar och mål men man kommer ändå inte vara lycklig då. Det är ju som med Law of Attraction. Var lycklig med det du har nu så kommer du få mer som du är superlycklig över. Hoppas det hjälpte någonting! Det var iaf den här vägen som har fått mig dit jag är idag. Kram!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler