Grillkväll och häng i Venice

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Klänning här (klick!) – Jacka här (klick!) – Skor här (klick!) – Väska här (klick!)

Hallå mina kära bloggisar!

Sedan tjejerna åkte hem och jag flyttade in hos Linn har jag varit så trött och bara chillat och gjort precis vad jag känner för vilket har varit mycket promenader, springturer på stranden och god mat och tidiga kvällar. Igår var första dagen som vi piffade till oss lite och åkte och hängde på stan eller närmare bestämt Venice.

Det har varit halvkasst väder i LA senaste veckorna men igår sken solen och satt man i lä var det hur varmt och skönt som helst. Så det var precis det vi gjorde. Vi började med en iskaffe på ett av mina favorite spots i Venice som heter Great White. De har väldigt trevlig frukost också och ligger precis vid den berömda Venice-skylten om man så vill fota vid den! Tips, tips tips.

Sedan åkte vi bort till Abbot Kinney

Där satte vi oss på Butcher’s Daughter och pratade om vad vårt nyårslöfte har varit under marsmånad. Jag har typ bytt var och varannan dag för att jag inte känt att något känts helt hundra men nu har jag äntligen kommit fram till mitt löfte och det känns så bra och rätt i tiden. Och än så länge har det gått riktigt bra.

Butcher’s åt vi mezze tallriken men vill verkligen INTE rekommendera den. Första gången jag blivit besviken på denna annars fantastiska restaurangen. Men den här tallriken var verkligen ur trist och smaklös så ät inte den. Rosévinet var däremot fantastiskt smaskigt i solen.

Vi fick bästa bordet då vi hade med oss lilla Missy som Linn just nu (eller kanske föralltid) kommer att ta hand om!!! Det är en rescue dog och den hade bara en dag kvar på sheltret innan Linn kom och räddade henne. She’s got a big heart, Linn och hon är så bra med hundar.

Det var helt underbart väder igår!

Och här är en bättre look på den snygga klänningen jag hade på mig igår. Den hade varit riktigt snygg till en jeansjacka också. Eller en svart skinnjacka om man inte känner för att vara helvit.

Kvällen spenderade vi hemma hos JLC grabbarna, de har hyrt ett fett hus i Venice och igår vankades det grillkväll vilket var så mysigt. Hamburgare, rödvin, trevligt sällskap och en tänd brasa. I don’t know about you men vad mer kan man begära?

Ungefär så här såg hela kvällen ut…

And that was all <3

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (7)

 • Sofiealfrida

  |

  Det var inte så illa pinkat. Vilka härligheter! Hoppas du mår bra också<3

  Reply

 • Mathilda

  |

  Vart är tygpåsen med texten på ifrån? Såå snygg!!

  Reply

 • Mathilda

  |

  Vart är tygpåsen ifrån? Såå snygg!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det är tyvärr Linns!

   Reply

 • Anna

  |

  Ser magiskt ut!! Så nyfiken, hur var JLC killarna?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De var/ är verkligen så härliga! Gillade dem supermycket.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler