Min helg i bilder – LA edition

Inlägg innehåller reklamlänkar och reklam för NELLY.COM

Hej gänget! Här kommer en härlig liten update för vad som hänt i helgen LA edition. Jag vet ju att ni verkligen gillar dom här inläggen så det minsta jag kan göra är väl att fortsätta med det trots att jag är på andra sidan jorden. Inte sant? Vi börjar med en bättre bild på den skitsnygga klänningen jag hade på mig i fredags på brunchen på The Ivy. Ni hittar den här (klick!).

Här var gänget i fredags förmiddag innan vi begav oss till brunchen.

Efter brunchen vankades det ombyte och en stros i lite butiker på Melrose place samt kaffe på Alfred’s som jag också berättat om. När vi såg Kardashian och det…. Klänningen hittar ni här (klick!), skorna här (klick!).

Senare framåt 18 snåret så satte jag och Molly oss på baren på hotellet, delade på en drink och väntade in resten av gänget för att åka iväg och käka middag.

This was the look of the night…

För er som kollar mycket på youtube så är det som sagt JLC grabbarna Jonas, Lucas och Carl som vi hängt med under resan. Så i fredags vankades det en riktigt trevlig och festlig middag på mitt favvoställe Catch här i LA.

Maten var verkligen svinnice och servicen likaså. Jag har aldrig blivit besviken på Catch. Det är så bra. Och det är ett perfekt ställe att gå till för en festligare stämning.

Jag hade på mig en snygg body med lite sideboob kvällen till ära. Den finns här (klick!). Den finns även i klänning.

Hahahah, hur gullig bild!

Ja, vi hade som sagt en supertrevlig middag och sedan blev det ett varv på stan som slutade med pizza i hotellobbyn….

Vi var både på Avenue och Warwick och det var verkligen en rolig kväll vilket gör mig väldigt glad för det var länge sedan jag hade kul när jag var ute.

Lördag, lite bakis och jag drog på mig en väldigt casual outfit. Hoodien hittar ni här (klick!), byxorna är gamla ifrån Gina men finns nästan identiska här (klick!) och mina chunky sneakers är samma som ovan och dem hittar ni här (klick!).

Det bästa med att vara bake i LA är att kedjan Tocaya Organica alltid finns runt hörnan så vi åkte med bestämda steg dit nästan det första vi gjorde i lördags. Det blev en Fajita Del Rey och en kokosvatten för mig och så tog vi in lite guacamole och chips och delade på.

Fasen det ser ändå inte ut som att vi hade en så hård kväll kvällen innan. Imponerad faktiskt för det var som sagt länge sedan jag var ute och klubbade som i fredags och jag förstår ju varför….

Vi stötte på en så speciell amerikan på restaurangen också som promt skulle visa oss alla kändisar han kände och ville bjuda med oss hit och dit och hade såna kontakter hahah. Han påstod att serien Entourage var baserad på hans liv bland annat. Ja, vad ska man säga? Det finns så många typer i LA som är exakt som han som bara går runt och ljuger och låtsas att dom är någon. Och jag tror det har med och göra att det är extremt ytligt här och baserat på kontaktnät. Men det blir bara sådana kontraster jämfört med hemma.

Vilket fall så gick vi över till The Butcher, The Baker, The Cappuccino Maker efter lunchen och drack blueberry matcha lattes bland annat. Det som var nice med den var att den inte smakade så mycket matcha. Jag har tyvärr tröttnat på matcha smaken så det här var ju perfekt för mig. Och väldigt väldigt fina var de också.

Satt kvar hur länge som helst och drack våra lattes och babblade på i vanlig ordning.

Och fina kaffes gör dom ju utan tvekan. Glöm bara inte att ni måste beställa colorburst lattes för att få coffeart. Annars får ni bara en vanlig kaffe.

Eftersom att vi inte hade middag bokad förrän senare i lördags så bestämde vi oss för att åka bort till Melrose Ave och kolla lite i de små vintage/ annorlunda butikerna där borta. Om ni undrar exakt vart så har jag inte riktigt svar på det men skriv in typ American AppealMelrose Ave så kommer ni hitta dit.

De har faktiskt en del roliga små butiker där som man kan fynda lite annorlunda kläder och accessoarer på. Jag måste tillbaka dit för i lördags var jag inte på shoppinghumör. Jag hatar ju att shoppa redan innan så därför behöver jag verkligen vara på TOPP TOPP TOPP för att klara av att gå i butiker och testa och tänka och shoppa.

När klockan slog 21 så vankades det avslutningsmiddag med gänget. Tog inga fler bilder än den här utanför ingången till restaurangen. Men vill inte ens tipsa om stället så det gör ju inget. Det var inte alls bra och hela middagen slutade med att vi satt och skrattade hur dåligt allt hade varit under kvällen.

Söndag och brunch på The Highlight Room som ligger på hotellet Dream vi bodde på. Det beställdes in allt möjligt på den här brunchen kan jag lova er. Och detta var också sista minglet innan Moa, Molly och Lovisa åkte hem till Sverige igen. Jag ska ju stanna hela två veckor till och bo hos Linn, min tjejkompis och killarna är kvar ett tag till även dem så kommer träffa dem igen.

Och nu så har jag flyttat in hos Linn i Bel Air och hon har skaffat sig en liten hund som heter Missy. Eller skaffat hund och skaffat hund, det är en rescue dog som hon tar hand om och hon är så gullig. Ska bli så mysigt och så kul att hänga med Linn igen i hela TVÅ veckor!!! Och vi ska försöka hitta på en massa skoj and of course I will keep you posted.

22 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (6)

 • Matilda

  |

  Åhh vilken drömhelg!! <3

  Reply

 • Elin

  |

  vart är dina röda klackar ifrån som du hade när ni gick ut? 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   zara!! tyvärr gamla 🙁

   Reply

 • sara

  |

  vart är skinnbyxorna ifrån

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   nakd!!

   Reply

 • sara

  |

  Hej, vart är skinnbyxorna ifrån

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler