Plagg med flera användningsområden

Inlägg innehåller reklamlänkar och reklam för NELLY.COM

Jag älskar verkligen plagg med flera användningsområden som typ den här jackan. Man kan både ha den som klänning men också som jacka då såklart. Och ska man ha en lite mer street look kan man även bara knyta den runt midjan tillsammans med en oversizad klänning eller dylikt. Ibland fastnar man lätt i tänket ”det här är en jacka, det här är en klänning, det här är en t-shirt när man kan använda det på flera olika sätt.

Till den här jackan då som jag hade som klänning så matchade jag med Ninas Fendi bag som jag DÖÖÖÖÖÖÖR för och dessa sneakers och dessa bokstavsörhängen som är Celine look a likes och finns i alla bokstäver!

6 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • makda

  |

  hej! Vart är dina solglasögon från?:)

  Reply

 • makda

  |

  hej! Vart har du köpt dina solglasögon från?:)

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Chimi, men de är tyvärr helt slutsålda!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler