Best brunchspot i LA och ännu ett möte med Kourtney Kardashian

Inlägg innehåller reklamlänkar och reklam för NELLY.COM

Min fantastiska klänning hittar ni här (klick!). Den kommer även i svart och är så fruktansvärt snygg. Alltså jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den och den är precis lika snygg med sneakers och jeansjacka som till en klack och skinnpaj. Och de transparenta skorna är ju tyvärr slutsålda men finns liknande här (klick!).

Om ni vill käka en riktigt trevlig brunch i LA så är The Ivy the place to be. Det var väldigt hippt för några år sedan och då hängde typ alla där så nu är det väl inte lika inne så men det är verkligen trevligt och mysigt och jättefint.

Dyrt men jag tycker att själva upplevelsen, servicen och stämningen är värt priset.

Vi åt brunch där igår (fredag) och satt kvar hur länge som helst i solen och bara pratade och njöt av fredagsförmiddagen. Och alltså JAAAAA ni ser ju hur dreamy det är där.

Förresten till alla er som frågar om LA tips så skriver jag ju jättemycket bra tips i sådana här inlägg så gå in här (klick!) i kategorin ”Los Angeles” och läs alla LA posts om ni behöver tips på middagsställen, klubbar, hälsospots etc. Har massa tips!

Ett annat trevligt ställe som jag tipsat er om hundra gånger nu är Alfred’s!

Och igår när vi var där så såg vi Kourtney Kardashian. Lite kul för när jag var sist såg jag henne på Alfred’s också, fast på den i Beverly Hills. Nu var vi på den i Melrose. Hon är så liten IRL och det roligaste av allt är att vi trodde att Range Rovern hon och hennes kompis kom i var vår Uber hahaha.

24 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

  • Wilma

    |

    Vart är den rosa klänningen ifrån? Menar den när du och Moa sitter vid ett bord tillsammans. Den är verkligen superfin!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler