Hike in snakeprint

Inlägg innehåller reklamlänkar och reklam för NELLY.COM

Sporttop här (klick!) – Träningstights här (click!) JUST NU 20% PÅ DETTA SETET så pass på – Svart as skön hoodie här (click!)

Startade första morgonen i LA med en hike i Runyon Canyon. Som är en utav mina favorit hikes här. Den är verkligen bäst för alla nybörjare då den är lätt att ta sig runt och det är fin utsikt över staden. Börja den högst upp på Fuller Avenue och ta sedan vänster i första vägskälet och därefter så går man bara en bit, typ ca 20 meter på asfalten innan man tar en skarp vänstersväng igen och går brant uppför. Så att man tar asfaltsvägen tillbaka ner. Det är så svårt att förklara men ni fattar förhoppningsvis om ni åker dit.

Det var en fin morgon imorse och varmt blev det med! Trodde inte att det skulle vara riktigt såhär varmt som det är nu med tanke på att vädret varit skit på senaste och regnat och varit kallt.

Köpte med varsin kaffe på hiken också, men rekommenderar er hellre att ta med vatten. Det kommer ni behöva haha.

Jag och Rastas, mannen, myten, legenden…

Här ser ni en lite bättre bild på hoodien. Det är den perfekta svarta hoodien att ha till träningen. Så soft och så snygg och basic. Älskar den och har använt den hur mycket som helst på senaste. Ni har säkert sett den flera gånger här i mina bilder på bloggen, bara att ni inte riktigt tänkt på det och jag inte uppmärksammat den haha.

Avslutade hiken med frukost på hotellet, eller avslutade och avslutade. När vi kom tillbaka till hotellet så åt vi en frukost på hotellets rooftop som heter The Highlight Room. Och om jag inte är helt ute och cyklar så är det även en bar/ club på kvällarna. Vi bor på DREAM Hollywood.

8 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

 • Ellinore

  |

  Jag ska till LA om cirka en månad, har varit där tidigare men då har det varit fokus på typ Universals och Disneyland haha. Nu ska vi dit och bara vara där, men dock bara fredag – måndag då vi åker vidare efter det.
  Vi bor i North Hollywood och jag undrar om du kanske har några tips på frukost / lunch / middag i det området?
  Eller bara överlag, vi kommer ha bil så vi kommer kunna ta oss runt!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler