Gästat en podd, packat inför LA och myst med bebis

Fredagen startade tidigt, först tränade jag sedan hade jag ett snabbt frukostmöte på Broms gällande en superrolig grej och sen så sprang jag bort till….

Nyheter24 där jag skulle gästa en podcast (lovar att berätta när den är uppe). Det var supermysigt och jag tyckte verkligen att det var jättekul att gästa en podd. Tror nämligen inte att jag har gjort det tidigare (så om du sitter inne på en podd och vill ha mig som gäst, let me know haha). Nej men ärligt talat, det var jättekul.

Blev även bjuden på lite prosecco och choklad.

Kanske är därför jag tyckte att det var så trevligt?

Direkt efter poddinspelningen fick jag hoppa in i en taxi och ta mig bort till Googles huvudkontor där det vankades en Youtube utbildning/ workshop som jag blivit inbjuden till. Av bilden att avgöra ser salladen/lunchen vi åt helt fruktansvärt äcklig ut hahaha men den var jättegod och hela utbildningen var superbra. Jag lärde mig en massa och fick massa inspiration och idéer.

Ni har väl inte missat att jag kommer publicera en ny youtube video varje torsdag kl 18?

Efter utbildningen så åkte jag, Alice och Lucas bort till Splay där det vankades AW på deras kontor. Splay är Youtube nätverket som jag är med i.

Det var riktigt festligt uppstyrt och mycket folk och goda espresso martinis från Cold Brew

Mötte därefter upp Anna och NinniGrodan för en liten AW och tjejsnack. Det var riktigt trevlig stämning där i fredags sissådär runt 17.30. TIPS!

Sedan styrde vi kosan hem mot mig och hade myskväll och åt indiskt som vi beställde från Foodora. Vi tittade bland annat på Red Table Talk med Jordyn.

Det var verkligen mysigt och gott!

Lördag och sol innebar take away kaffe och promenad runt Djurgården.

Det var så härligt!!! Jag och Anna kände oss som på nytt födda.

Och frukosten smakar ju alltid EXTRA gott när man varit ute så.. Och sen tog jag dessvärre inga fler bilder under lördagen fram tills kvällen då Antonia spontant kikade förbi för mellomys, tinder swipes och glass med jordgubbar.

Det var så gott, så länge sedan jag åt vaniljglass med jordgubbar.

Söndag och blev helt chockad när jag vaknade för då var det ju snöstorm. Eller jag var ju faktiskt ute och sprang innan det började men när jag kom ut ur duschen var det ju fullständigt snökaos haha. Var tvungen att ge mig ut till matbutiken och för lite källsortering..

Sedan freestylade jag ihop en blåbärs smoothie med spenat och mynta och jordgubbar men…

Det slutade såhär…. Var så arg för hade verkligen fått ihop en riktigt smarrig smoothie och så spillde jag ut HELA. Även över boken och över mina byxor och tofflor. Men det var det jag räddade först innan jag tog upp telefonen och tog en bild haha.

Sedan sprang jag bort till Danijela med bebis med lite semlor från Tösses. Hon fyllde år i söndags och jag hade helt glömt bort det fram tills i fredags så sedan dess har jag haft stress över vad jag ska köpa till henne men så sa Anna till mig att det är mycket roligare och bättre om du verkligen tänker ut något bra som du vet att hon vill ha/ behöver istället för att du ska stressa med att köpa något bara för att. Så då bestämde jag mig för att det fick bli lite semlor och mys med mig på hennes födelsedag och att jag ska vänta med födelsedagspresenten.

Efter vår lilla mysiga fika och bebismys så gick jag hem, duschade, tvättade håret och gjorde en ansiktsmask och smörjde in mig med alla möjliga lotions och krämer. Så kände mig som en riktig prinsessa.

Haha, trodde först att det här är min lunch. Men det här är ju visst frukosten innan smoothie-incidenten hahaha. Så vad jag åt till lunch varken minns jag eller har jag fotat.

Resten av kvällen spenderade jag åt att packa inför L.A som jag nu är påväg till. Jag vet inte vad det är med mig för oavsett hur taggad jag är på en resa så är det värsta jag vet att packa. Jag tycker att det är så tråkigt och så jobbigt och jag gör det alltid i sista sekunden för att jag bara går och drar och drar på det. Någon som har tips på hur jag kan vända den här negativa inställningen till att packa inför en resa?

Resultatet hehe…

Nu blir det LA i tre veckor och ingen är mer taggad än jag!

26 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Sofiealfrida

    |

    Jag brukar alltid packa i outfit och föreställa mig när jag ska ha på mig vilken outfit, vad jag ska göra när jag har den eller den outfiten. Vilka typer av bilder jag kan ta med olika styles osv. Det gör mig SÅ taggad på att packa ner allt haha!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler