Mina lördagsplaner!

Lovade er daily updates trots att det kanske bara är något litet så här sitter jag just nu. Jag trodde att jag skulle gästat en podd kl 09 imorse borta på Acast men när jag kom dit var ingen där och det visade sig att jag hade kikat fel på datumet. Det var den 2e april jag skulle gästa podden inte idag…. Så det var ju bara att traska hemåt igen och eftersom att jag åker till LA på måndag och kommer vara borta i tre veckor så har gjort undan lite jobb. Men nu ringde Anna precis så vi ska ses och köpa med oss en kaffe och ta en promenad runt Djurgården. Det ska bli mysigt med en promenad i det fina vädret och resten av dagen kommer jag faktiskt bara att jobba och förbereda en föreläsning som jag ska hålla i på Malmö Universitet i slutet av månaden. Men mer om den senare, om ni bor i Malmö men ej studerar på universitetet kan ni nämligen köpa biljetter för 50kr om ni skulle vilja.

Har faktiskt inga planer ikväll eller resten utav helgen heller. Jag ska bara ta det lugnt, packa och jobba. Och laga någon god mat ikväll typ. Kanske se en serie eller film. Har ni något tips?

26 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Jenny

  |

  Big little lies om du inte har sett den 😄

  Reply

 • Petronella

  |

  Suits, BABY (italiensk) eller Eliteskolan (spansk). De två sista är så så bra 🙏🏽

  Reply

 • Hanna

  |

  Skulle rekomendera Call the midwife! en serie som finns på Netflix (inte alla säsonger dock) men som är verkligen en liten diamant bland alla netflix utbud! inte många som vet om serien tyvärr men så sevärd!! Trevlig lördag finis! <3

  Reply

 • Emelie

  |

  Jane the virgin, finns på netflix 4 säsonger. Kommer snart en 5e och sista säsong. En feelgood serie 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler