Första mötet med baby V eller baby C

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hallå gullisar, här kommer en liten update på vad jag gjort idag. Har tyvärr varit sämst på att fota under dagen men ska berätta för er. Började morgon med att springa, ha ett möte med LojsanBroms samt göra brynen och gå och handla (här ovan är en bild från mathandlingen) haha.

Efter det så mötte jag upp Dani med bebis för första gången (grät när jag fick se henne hahaha). Anledningen till att jag kommer kalla henne bebis i det här inlägget är för att de är lite osäkra på namn. Blir det baby V eller baby C? Alla undrar, ingen vet….

Vi gick förbi Nyko, tog med oss en take away kaffe och gick en promenad.

Det är så sjukt men det känns verkligen knappt som någon förändring med bebis. Det är som att det alltid varit så, och som att det är så självklart att det ska vara Dani och en bebis. Och fan vad mysigt det var att bara hänga, vi tre.

Hon är så sjukt söt också den lilla krabaten. Alltså kolla på det här, en vecka gammal… Näääää, dog faktiskt. Aldrig någonsin hållt i en så liten bebis förut. Var livrädd hahah. Anyone that can relate???

Till lunch åt jag ungsbakad paprika fylld med spenat, rödlök, tomat, fetaost, soltorkade tomater och oliver. Sååååå mumsigt. Men skulle nog rekommendera att fylla dem med lite mindre grejer, det blev lite mycket fyllning haha. Det enda du behöver göra är att fylla dem med typ spenat, feta, soltorkade tomater och svarta oliver, hälla på lite olivolja och stoppa in i ugnen i ca 20 min på 200 grader. Så gott och så enkelt.

(Min snygga väska hittar ni här (klick!) för endast 239kr)

Nu sitter jag hos Bangerhead för att fixa barret inför LA. Men har även varit på två ytterligare möten under dagen (ja, jag undrar också hur jag hunnit med allt). Har iaf ätit middag här hos frissan och nu väntar jag på att färgen ska sätta sig så vi kan tvätta bort den. Vi hörs mer imorgon.

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Emma

  |

  Vart är jeansen ifrån? Så snygga!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Gina tricot!

   Reply

 • Sofia

  |

  Var är din tröja ifrån? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler