Nu händer det grejer…

Har tillsammans med Sofia som klipper mina Youtube videos bestämt mig för att jag kommer att publicera en ny Youtube video varje torsdag klockan 18. För att få kontinuitet på kanalen och för att ni vet att ni ska kunna vänta er minst en video i veckan av mig.

Hur tycker ni detta låter? Och har ni några önskevideos som ni skulle vilja att jag gör? Isf vill jag jättegärna att ni kommenterar det nedan. Tack! Ni är bäst och det är ju mycket för er som jag gör detta.

63 gillar

Kommentarer (11)

 • Hanna

  |

  Låter som en SÅ bra plan! Om det är en önskevideo jag har så är det en video kring hur du tänkte med kläder innan du gjorde din bröstförminskning. Har själv en stor byst och tycker det kan vara svårt att klä mig utan att det ser för “vulgärt” ut samtidigt som jag vill kunna känna mig sexig. Om jag minns rätt så var din första kollektion tänkt mycket utifrån att det skulle kunna passa storbystade. SÅ, gärna tips och trix, och din syn på hur en ska göra för att kunna känna sig så snygg som möjligt även med stora bröst. KRAM <3

  Reply

 • Linnea

  |

  Mukbangs!
  Mattips, snacks, recept ?
  Challenges av olika slag.
  Vloggar!
  Favoritsaker i hemmet.
  Favoritsaker som du köpt senaste månaden.

  Reply

 • Linnéa

  |

  Jag älskar dina vloggar så fortsätt gärna med dem! Men sen skulle det vara så roligt att få se mer matlagning både frukost, lunch, mellanmål, middag och speciellt nyttiga efterätter/snacks. Älskar dina videos, jag blir alltid så glad av dig!

  Reply

 • Mikaela

  |

  Uppdaterad apartment tour! 🙂

  Reply

 • Erika

  |

  Som den senaste, vardagsvloggar! Dom är så feelgood. Matlagning, träning, huvdvårdstips, lägenheten, tankar du har.

  Kram

  Reply

 • Emilie

  |

  Kul!! Jag skulle älska om du skulle göra någon video som handlar om andlighet eller liknande. Kanske dra ihop ett gäng av dina vänner och bara prata om saker man varit med om, vad man tror på efter detta liv, prata om parallella universum osv! Eller typ att du träffar ett medium ? kram

  Reply

 • Tintin

  |

  Vloggar! Och ett inlägg med vårinspiration typ haul med vårkläder. Inredningshauls.

  Reply

 • Anna

  |

  En video där du går igenom dina favorit skönhetsprodukter i badrummet som du inte kan leva utan.
  Hade även varit kul om du går igenom din garderob och visar lite plagg som t.ex har ett speciellt minne, de du använt mest, ångrar att du köpte, mår dåligt av när du ser osv osv.

  Reply

 • Andrea

  |

  Jeg elsker dine vlogger!! Du er så inspirerende i alt du gjør <3 Vil se mer av din hverdag, hvordan du spiser og trener, hva du gjør i helgene og lignende. Du stråler godhet og tilfører litt ekstra luksus i min hverdag! Klem fra norsk følger <3

  Reply

 • Olivia

  |

  Åh, älskar verkligen din YouTube, du är verkligen en av favvisarna!! Diggar framför allt dina VLOGGAR, så om du tycker det är kul så fortsätt med de!! puss

  Reply

 • A

  |

  Hej Hanna! Tycker att dina vanliga vloggar är mysiga att kolla på. Du får gärna visa mer när du far runt i Stockholm. Du tipsar ofta om olika ställen och det hade varit kul att se det i videoformat. Kram! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler