Hemma från Milano

Hallå gänget! Jag har haft fullt upp i Milano med både ett och annat och självklart kommer en uppdatering senare idag men nu måste jag äta frukost, packa upp och fixa och dona med lite akut jobb/ ärenden som måste springas innan jag kan sätta mig och ge er all min uppmärksamhet. Det har varit både härliga men jobbiga stunder i Milano, men jag kommer berätta varför senare.

Vi hörs snart! Jag har inte glömt er, jag har bara haft fullt upp. Men hädanefter skulle jag ju kunna flika in hit lite snabbt och ge er en snabb uppdatering om vad ”Jag gör just nu” etc så att ni i varje fall får någon typ av nytt inlägg när ni klickar er in här. Vad tror ni om det? Tryck på hjärtat om ni tycker att det är bra idé. Att hellre få en kort liten uppdatering, än ingen alls? 

162 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler