Festlig fredagsmiddag, bra nytt brunchställe i Stockholm och en spontan drink

Hej och hå! Kom precis fram till hotellet i Milano och tänkte jag kunde publicera det här inlägget redan ikväll då jag har en fullspäckad dag av arbete imorgon. Ni vet vad som gäller så det gamla hederliga ”min helg i bilder” i lägget kommer här….

Startade fredagen med ett pt pass på Stockholm Bootcamp Factory i vanlig ordning. Och drog med mig Olivia som var riktigt nervös innan hahah. Men det gick hur bra som helst och hon fick en fantastisk träningsvärk resten av helgen (!!!) hehe…

Promenerade hem..

När vi kom hem till mig igen så blev det en stor frukost som bestod av fröknäcke med keso och semmelsmoothies. Det samlade helt fantastiskt gott efter vårt jobbiga pt pass.

Jobbade undan lite men när jag insåg att jag bockat av hela 3-4 punkter på min to do list så tog jag helg. Och det behövdes för var helt slut i både kropp och hjärna. Vet inte varför men kändes som att jag hade sprungit ett marathon fredag eftermiddag. Olivia, stjärna som hon är gjorde mig en kaffe och så chillade vi i någon timme innan det var dags att göra sig i ordning för dagen/ kvällen.

Jag är alltid den som är klar först (förutom när jag gör mig i ordning med Lojsan, hon e nämligen ca. 5-10 minuter snabbare än mig).

Så medan Olivia fixade det sista, dansade jag framför spegel och försökte fundera ut en outfit för kvällen.

Sedan mötte vi upp en killkompis och gick vi över till Fältöversten och åt lite sushi.

Jag älskar att ha Fältöversten så nära där jag bor för där finns verkligen allt, matbutiker, H&M, Clas Ohlssons, blomsteraffärer, Espresso House, Joe and The Juice, Phil’s Burger, systemet, ja men you name it.

Efter sushien gick vi hem och bytte om och sen bar det av till Sturehof för ett glas bubbel med (häng med nu…) Lojsans killes pappa Carl. Ni som läst bloggen ett tag vet ju att Lojsans killes familj är så otroligt gulliga och att jag hängt och hänger mycket med dem och då de typ är en obligatorisk AW på fredag eftermiddagar på Hofen så var man ju tvungen att infinna sig.

Efter ett glas bubbel och ett otroligt tjatter om att de måste hittas en kille till mig snarast så mötte vi upp tjejerna på Tjalans där det dracks bubbel.

Sedan bar det av till mig för mer bubbel och snacks.

Bjöd på en favorit i repris, lant chips, creme fraiche, ishavsrom och rödlök. GODASTE kombinationen. Det är så himla smarrigt tillsammans med bubbel. Ni måste verkligen testa.

Och sedan tog vi en taxi bort till Yuc Mexican i Vasastan för en sen och festlig middag som innehöll alla olika slags tacos, äckliga margarithas (sorrrrry men avskyr det….) och hög musik.

Det var såååå kul! Knappt så att man ville lämna liksom.

Detta är verkligen ett perfekt middagsställe en fredag eller lördag om man ska ut och käka med tjejgänget och vill ha lite festlig stämning och plockmat. Yuc Mexican och Supper brukar jag tipsa de flesta om som frågar om sådana typer av middagsställen.

Väldigt mysigt att Moa var med också, känns som de var länge sen vi hängde. Men det blir mycket mer häng med henne nästa vecka när vi drar till LA tillsammans wohoooo! Och det gör mig väldigt glad. Hon är verkligen ett lyckopiller.

Avslutade fredagen med en liten utgång på Stures

Lördag morgon och en seg start… Men efter att jag tvingade mig själv att försöka sova ut ordentligt (vaknar ju alltid tidigt) så mådde jag iaf bättre.

Sedan blev det en promenad ner mot Calle P som ligger precis utanför Berns där det skulle käkas en redig brunch! Inte varit där tidigare men hört mycket om det.

Och det var fantastiskt trevligt må jag säga! Kan verkligen rekommendera för en senare brunch en lördag så. Bra crowd, god mat och bra musik.

Pastan får 10 av 10!!!!

När jag och Olivia kom hem från brunchen så var min syster hemma hos mig. Hon skulle nämligen på en överraskningsmiddag för en killkompis och skulle sova hos mig. Och eftersom att vi inte ses allt för ofta så sa jag ”Drinks on me!” Och så promenixade vi bort till kvarterskrogen närmast mig och drack drinkar.

Eller vi drack en och sen blev vi bjudna på den andra av den gulliga bartendern.

Och jag måste säga att detta var typ den bästa stunden på hela helgen. För den var så spontan och mysig och hade jag fått bestämma hade jag suttit kvar där hela kvällen och bara pratat om livet och druckit mer drinkar.

Ska verkligen försöka att inte boka upp mig så mycket på helgerna framöver och göra mer spontana aktiviteter. Det är riktigt mysigt!

Meeeen nu hade vi ju lovat bort oss på middag. Så resten av kvällen bestod av Foodora och tjejhäng hos Anna. Det var mysigt men jag kände mig stundtals lite frustrerad över att det känns som att jag vill och behöver göra en del förändringar i mitt liv. Vi kan prata mer om det en annan dag. Men dessa tankar har tagit upp mycket av min tid de senaste veckorna och det blir så jobbigt att jag inte kan bena ut dem. Eller sätta upp en plan för hur jag ska ta mig an dem. Men det är som sagt ett annat inlägg…

Söndag (idag) har jag typ ej tagit en enda bild för har känt mig så stressad över Milano hela dagen. Började i varje fall med en terapirunda runt Djurgården och en härlig frukost. Men sen var jag tvungen att packa (hatar att packa) och säga hejdå till Olivia 🙁 Det har varit så mysigt att ha henne på besök. Önskar verkligen att hon bodde här. Men förhoppningsvis ses vi snart igen. Kanske åker ner till London i april. Vi får se. Vilket fall så är jag i Milano nu och ska krypa till sängs. Har en lång dag framför mig imorgon och måste gå upp tidigt. Kram och godnatt!

22 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Carolina

  |

  Ääälskar dessa inlägg!

  Reply

 • Siri

  |

  Hej! det skulle vara så roligt ifall du gjorde ett inlägg om snygga outfits till studenten. Jag som exempelvis känner mig obekväm i korta klänningar, vilket det känns som att alla företag gör reklam för till studenten, har SÅ svårt att hitta något som är riktigt snyggt! Skulle vara sjukt uppskattat då du också har sjukt bra stil!

  Reply

 • Linda

  |

  Vart är dina fantastiskt vackra ringar ifrån? 🙂 (de när du dricker kaffe)

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler