Årets härligaste dag!

ALLTSÅ årets bästa dag hände ju igår!!!!!!!

Varför? Jo, jag ska berätta…

Inte nog med att min bästis från London skulle flyga in så ringer min andra bästis (Dani) mig tidigt på morgonen på FaceTime och berättar att hon är på BB och ska föda! Jag höll ju på att kissa på mig av nervositet, började grina och ringde direkt och berättade för mamma.

Och några timmar senare fick man det här!!!! Alltså jag är så stolt och så glad och bara såååååå taggad på att få träffa lilla baby V. Danijela du är bäst! Så impad över dig och du kommer bli den finaste och bästa mamman i världen! <3

Sen dök den här puddingen upp!!! Och det gjorde mig väldigt glad. Jag har längtat efter den här helgen så länge nu. Inte sett henne sen i September när hon kom och överraskade mig på min födelsedag <3

Solen sken också! Alltså kunde det bli en bättre torsdag?

I do not think SO!

Sen blev det en kaffe på Winercaféet tillsammans med Anna. Meaning reunion time! Jag lärde ju känna dom här tjejerna för 4 år sedan på en av de mest spontana resorna jag gjort. Vi kände ju inte varann innan vi åkte iväg och var borta i 5 veckor tillsammans och idag är vi bästisar! Så häftigt och så kul. Man måste verkligen våga för att vinna. Och vår vänskap är en av anledningarna till att jag skapat hela den här ”Hitta en reskompis” grejen. För man kan verkligen finna vänner för livet via resor.

Anna Banana!

Framåt kvällen hade jag bjudit över Mollsan och Moa på middag för en IBIZA REUNION! Vi bjöd på tacos och rödvin och skrattade så vi grät åt gamla Ibiza minnen haha. Vi började även planera årets Ibiza resa för vi måste ju åka i år också, tradition nu ju.

Imorse blev det boxning följt av frukost på Pom och Flora tillsammans med Adina, en tjejkompis Olivia har från London som nu flyttat hem till Stockholm. Hon var så gullig och det var så kul att få hänga lite med henne eftersom att jag bara hört saker om henne tidigare som Olivia berättat.

Så här snygg var jag! Känner mig som Dora the Explorer varje gång jag promenerar runt med min ryggsäck till och från träningspassen jag kör borta i Vasastan haha. Men det är ju så bekvämt med rygga. Visst? Minns dock när man i låg- och mellanstadiet vägrade ha ryggsäck för att det var ”töntigt”. Snacka om att man inte fattade någonting vid den åldern… hehe

Nu sitter jag och Olivia och jobbar och pluggar och har gjort sedan lunch. Anna och Moa kom precis förbi med semmelwraps från Tösses, så nu blir det fika. Puss och hej vi hörs mer imorgon.

24 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • Zandra

  |

  Alltså ÅH vilket härligt inlägg!!!!!
  Nouw.com/zndra

  Reply

 • Lisa

  |

  Vart kommer din gröna tröja/jacka ifrån? : )

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler