En väldigt lugn helg

Jag har haft den lugnaste och ensammaste helgen på länge. Igår (söndag) pratade jag inte med en enda person. Eller jag smsade lite och så men jag pratade liksom inte med någon på hela dagen i telefon eller så. Rätt sjukt, men tror jag behövde det.

Men nu går vi igenom vad jag gjort i helgen… I fredags så tränade jag på morgonen tillsammans med Mimmi och sedan sprang jag hem, duckade, bytte om och mötte upp…

… Antonia på Broms för att jobba och bolla lite idéer. Hon är så sjukt kreativ och duktig. Inspireras och imponeras verkligen av henne och det är exakt sådana typ av människor man ska omge sig kring. Människor som inspirerar en och som motiverar en. Antonia jobbar på en PR byrå.

Efter några timmars jobb på Broms, gick jag hem igen, gjorde mig en kaffe (kanske t.om två nu när jag tänker efter) och så jobbade jag lite till. Hade verkligen en produktiv och bra fredag.

Framåt kvällningen ringde Dani och frågade vad jag skulle göra, men eftersom att jag inte hade några speciella planer så gick jag över till henne, drack alkoholfritt bubbel och spelade sällskapsspel och lyssnade på svensk hiphop med henne och hennes kille Babak.

Det var supermysigt. Blev kvar ända in på små timmarna och tänk, snart kommer det finnas en till liten person hemma hos dom. Dani har bara typ 4 dagar kvar till BF. Så sjukt! Men oj vad jag längtar tills lilla baby V kommer!!!

Sen blev det lördag och sol så jag promenerade bort till St Eriksplan med min tjejkompis Linn. Vi bestämde oss för att vi skulle käka brunch/ lunch på ett nytt ställe som varken någon av oss testat tidigare.

Det hette Kalf & Hansen och finns även på Mariatorget. Deras grej är väl typ deras kött och lite mer husmanskost men det var riktigt bra. Vi käkade gästspelet som de bara har just nu under en period men fanns tunbrödsrulle med hjortköttbullar och sådant trevligt också. Riktigt nice med lite riktig husmanskost for once. Min nya grej ska fasen bli att jag ska testa nya restauranger på helgerna. Så kul och mysigt. För vill verkligen upptäcka Stockholm mer och turista lite i min egen stad.

Efter lunchen tvingade Linn med mig till Lillebrors bageri. Det ska tydligen ha de bästa semlorna i stan och jag när nog benägen att hålla med. De hade liksom krossade mandlar i mandelmassan också. Waaaaaah!

Så här taggade var vi!

Solisarna är ifrån Chimi för er som frågat, fått massor med frågor!

Och nej alltså de var fantastiska!

You’ve gotta try em.

När jag kom hem så städade jag i ordning lite i lägenheten och sedan softade jag i soffan resten av kvällen och låg och slökollade på serier. Men tillslut tröttnade jag så då stängde jag av tvn och satte på musik och låg i soffan och skrollade på telefonen.

Hade även ett långt konferenssamtal med Linn, jag ska ju åka dit nu i början av mars. Först för en veckas jobb men sedan passar jag på att stanna kvar och hänga med Linn också.

I söndags startade jag min morgon med en löptur, det gjorde jag iofs i lördags också men i söndags tog jag en liten bild hehe.

Och resten av dagen var jag BARA inne. Alltså BARA. Så sjukt. Men det var så mysigt att bara vara hemma i lägenheten och chilla.

Så här såg min frukost ut! Så gott. Fröknäcke med keso och hummus och sen min härliga kaffe med havremjölk som jag värmer på spisen haha.

Så kul men fick dom här bilderna skickade till mig av en tjej som tydligen känner min mormor och morfar lite eller hennes morfar känner min mormor och morfar så när hon hade varit hemma hos honom hade hon sett dom här bilderna på mig och min familj. Så skickade hon dem till mig på Instagram. Hahhah, världen e så jävla liten.

Och ja resten av min söndag kan ni väl lista ut själva. Spenderade den i soffan framför Designated Survivor, serien jag tittat på hur mycket som helst på senaste men som tyvärr är slut nu… Såg sista avsnittet igår.

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Sofia

  |

  Hej! Ska till Steam hotell i helgen och undrar om du har något tips på lunchrestaurang i Västerås med typ fräscha sallader/bowls?

  Reply

  • Emmy

   |

   Jag bor i Västerås och stans bästa sallad (tycker jag) finns på Kajens Café nere vid hamnen 🙂

   Reply

   • Sofia

    |

    Stort tack för tipset!! 🙂

    Reply

 • Julia

  |

  Hej! Vad är typ din ”standard” löprunda?😃 inte tid utan distans 🙂 typ mellan 4-6km osv. Skulle varit intressant att veta vad andra i min ålder springer! 💪🏽

  Reply

 • Michelle

  |

  Hej Hanna, kan du göra ett inlägg och tipsa om snyggt porslin te.x tallrikar, kaffemuggar, muggar och vinglas osv. Ska nämligen flytta hemifrån och har lite smått panik och är ute efter snyggt porslin. Andra inrednings tips hade också varit grymt! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler