Packlista för skidsemestern

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Jag fick en förfrågan om jag kunde göra ett litet inlägg med en packlista för skidsemestern,vad man inte får missa att packa med sig liksom. Så här kommer ett litet inspirationsinlägg till er som som ska på skidsemester snart. Och har ni fler önskeinlägg så får ni gärna kommentera dem så att jag kan göra fler sådana här.

Tycker det är ganska kul och gillar att tipsa om saker och det verkar som att ni gillar det också. Men here we go!

Mysiga set som man kan krypa ner i efter skidåkningen. Precis som detta härliga (klick!) som finns även i svart och gult. Jag har storlek S i detta för er som undrar…

1. Lurex mjukis set som är så fint här (klick!)2. Crop top (finns byxor till också om jag ej minns fel) här (klick!)3. Ralph Lauren mjukisset här (klick!), lite dyrare men så snyggt finns också i marinblått.

Sen tycker jag att man ska ha med sig en massa olika mössor. Jag köpte min stora björnmössa som ni ser här nedan på Island för några år sedan. Men det finns fina mössor på denna sajten här (klick!), samt här (klick!) och här (klick!) hittar ni de billigaste alternativen.

Gud blir så sugen på att åka iväg jag också på en skidsemester nu när jag gör det här inlägget.

1. här (klick!) – 2. här (klick!) – 3. här (klick!) – 4. här (klick!) – 5. här (klick!)

Älskar dessa två mer budget variant skidjackorna från Topshop! Jacka nummer ett hittar du här (klick!) och den vita med vit pälskrage på luvan här (klick!)

Även riktigt snyggt med en färgglad puffer jacket att åka skidor i. Min egendesignade finns kvar i denna gula färgen och i grönt. Ni hittar den här (klick!).

 1. Furry slippers här (klick!) – 2. Boots här (klick!) – 3. Uggs här (klick!) och billigare variant av uggs här (klick!) – 4. Moon boots look a like här (klick!) – Inuikii look a like här (klick!)

Och så får du ju inte glömma understället, de tjockare strumporna, kortleken eller andra sällskapsspel, ett par snygga solglasögon och skidglasögonen, en bok du kan läsa på kvällarna om du vill… Hoppas ni gillade min packlista för skidsemestern.

9 gillar

Kommentarer (2)

 • Carolina

  |

  Jaaa jag älskar när du ger oss tips!!! Det skulle vara roligt om du gav tips på maträtter du gillar att äta/göra hemma. Ha en bra dag Hanna❤️

  Reply

 • Amanda

  |

  Åå, roligt inlägg!!! Kan du inte göra ett sådant för utomlandsresa också? Packning osv. Blev glad i kroppen av detta inlägg. Åker utomlands om 2 veckor till Thailand så skulle vara kul om du hann göra en liknade inlägg! Puss på dig

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler