Bästa inredningsdetaljen du inte visste att du behöver!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

God morgon gullisar!

Lördagen i ära har jag bästa inredningstipset till er som ni inte visste att ni behövde men som ni nu kommer vilja ha. Och det är en sådan här låda som jag har på mitt soffbord. För den är life changing och i den ska du stoppa ner de fula fjärrkontrollerna/ playstation spel konsolerna som du har….

1. Silver metallbox här (klick!)2. Grön marmorbox som även finns i fler färger här (klick!)3. Beige och svart box här (klick!)4. Suede box här (klick!) 5. Lackat skrin här (klick!)6. Fyrkantig ask med lock här (klick!)7. Träbox med svart lock här (klick!)8. Förvaringsbok här (klick!)

Här är lite tips på några snygga lådor som ni kanske gillar om inte min faller er i smaken. Min är iofs låda nummer 5 men det är den större varianten som är länkad här och nedan har jag länkat min storlek.

Min snygga låda i vit lack med svarta kanter kommer ifrån H&M home och kostar 299kr. Köpte den förra helgen, så den finns fortfarande i butik eller online här (klick!)Vad tycker ni? Visst är detta ett bra tips? Det var mamma som tipsade mig. Hon är nämligen manisk när det kommer till fula sladdar och fjärrkontroller haha.

15 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • Linnéa

  |

  Oj vilket fantastiskt tips, love it! Skulle ha shoppingförbud nu, men hmm detta måste ju införskaffas.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hahahah ja!

   Reply

 • Zandra

  |

  Älskade detta tipset!!!! Hoppas du får en fantastisk lördag!

  Nouw.com/zndra

  Reply

 • Deniz

  |

  Det blir en beställning 😉👍
  Tack för tipset vackra människa.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler