Februarimånadens utmaning

Som jag tidigare nämt för er så kör jag ut en ny utmaning varje månad det här året som nyårslöfte. Och min utmaning i Februari är att jag ska lära mig laga 4 nya maträtter BRA. Vilket innebär att jag ska laga en ny maträtt i veckan tänker ni, men icke sa nicke. Jag ska lära mig laga dem BRA, riktigt bra. Så att jag kan bjuda på dem också. Vilket kanske kommer innebära att jag kommer att behöva laga dem flera gånger. Jag sätter i varje fall igång i slutet av veckan med detta då jag har så mycket mat i kylen just nu. Men jag lovar att uppdatera er om vad jag lagar samt dela med mig av recept, för det vet jag ju att ni gillar!

Om ni har tips på utmaningar jag kan ha kommande månader, please let me know. Mars tänker jag kommer bli en non sugar månad och den längtar jag verkligen efter. Det ska bli så kul att se vad som händer med kroppen och mående om man utesluter socker helt ifrån sin kost. Jag tänker även att ni kan haka på den om ni skulle vilja?

Ja, just det nu kanske ni är nyfikna på januarimånads utmaning men jag har valt att ej skriva om den. Kommer däremot fortsätta med den även nu i februari då jag gillade den så mycket. Det har ju blivit lite utav en vana nu.

19 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Recept på en enkel och krämig hummus

Blir ni hetsade av allas perfekta Instagram-flöden?

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Kommentarer (4)

 • Carro

  |

  Wow! Så kul utmaning med maten! Jag ska nog haka på Mars utmaning, jag är verkligen så sockerberoende haha..

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja, jag tror det kan vara en bra utmaning för många av oss! haha

   Reply

 • Anna

  |

  Min utmaning avslutades igår, hade valt att gå minst 10 000 steg om dagen då jag sitter vid datan större delen av dagen i jobbe. Det gick fint och jag kommer nog fortsätta med den så gott det går! Blev riktigt motiverad och har verkligen fått in en ny vana. Går överallt nu istället för att ta bilen även när det är dåligt väder. Min nästa är att äta vegetariskt i 28 dagar. Ser fram emot det.

  Reply

 • Kajsa

  |

  Hej Hanna! Vilken smart grej! Undrar över mars-utmaningen, behöver också bli av med sockerberoendet. Tänker du socker som i allt socker? Liksom smaksatt kvarg/yoghurt eller typ sweet chili i maten osv? Eller bara självklara grejer som godis etc?
  Tacksam för svar! Hänger gärna med på utmaningen. Heja dig. <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler