Smoothie bowl breakfast

Imorse gjorde jag i ordning en riktigt smarrig smoothiebowl till frukost. Blandade bara frysta hallon, en banan och havremjölk i min mixer och sedan toppade jag med granola, mandelsmör, gojibär och blåbär. Riktigt gott! Det är så fräscht med smoothiebowls och jag gör dem faktiskt alldeles för sällan. Åt det superofta i LA. Men måste göra det mer här med. Brukar ju iofs föredra gröt till frukost här hemma i Sverige eftersom att det är varmt.

Toppade även med lite matblommor som jag fått av mamma, hur fint?

Och skålarna fick jag av Bonnie när hon kom hit som en liten present, alltså hon gav både mig och mamma och syrran så många presenter. Så gulligt! Men skålarna är verkligen superfina, det är lite guld spräckliga på insidan vilket är så fint med.

Idag står bara jobb på schemat, måste passa på innan Bonnie åker hem igen på onsdag. Och så har jag några vänner som ska komma förbi och hjälpa mig lite senare i eftermiddag med. Kommer bli skoj!

11 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Recept på en enkel och krämig hummus

Blir ni hetsade av allas perfekta Instagram-flöden?

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Kommentarer (1)

  • Louise

    |

    Älskar dina bilder och stil! Kan inte du göra ett inlägg om hur du redigerar alla dina bilder ? Vore så kul att se.

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler