Blowdry hos Styleport

Tävlingen är sponsrad av Styleport

Igår hade jag och Bonnie en riktig tjejdag, exakt vad vi gjorde kommer i min helg i bilder inlägget på söndagkväll eller måndagsmorgon men vi var iaf på Styleport och gjorde en blowdry och styling för håret. Vilket är exakt + sminkning som du just nu kan vinna för DIG + din vän på Alla Hjärtans Dag nästa vecka så att du ska känna dig lite extra fin för vad du nu ska hitta på. Tävlingen avslutas imorgon och det är enkelt att delta så pass på innan det är för sent.

Det enda du behöver göra är att publicera en bild på din Instastory på ett hjärta där det står ”I heart @hannalicious”. Tagga även din kompis som du vill göra detta tillsammans med och se till att han/ hon också lägger in en likadan story på sin Instagram. Lätt som en plätt! (Båda måste följa mig också, samt vara 18år och stå för eventuella reskostnader till Stockholm och salongen). Tävlingen är sponsrad av Styleport.

Jag älskar Styleport, personalen är sjukt trevlig och tillmötesgående. Salongen är superfin och Instagram friendly då den går i guld och beige och bara känns SÅ LYXIG. Och så ligger den centralt och bra. Jag älskar att gå dit!

Och hur snygga blev vi inte i håret igår? Det är inte ofta jag låter någon styla mitt hår då jag är väldigt noga med vad jag gillar och inte och tycker att frisörer ofta lockar håret too much. Men varje gång jag varit här så har de fasen fått till det perfekt.

Lilla Agda var med också på vår girls day out!

Och hon trivdes som fisken i vattnet på salongen haha.

Älskar min hårfärg just nu också och hur den är lite mer naturligt blond än vad jag haft tidigare. Det blir inte alls lika gult lika snabbt som tidigare och så syns inte utväxten alls vilket är så skönt. Jag kanske ska göra det lite mörkare t.om nästa gång. Vi får se.

Glöm inte att delta i tävlingen nu! Så mysigt att få hår och smink fixat på alla hjärtans dag med sin bästis samtidigt som man dricker lite bubbel oavsett om man ska på dejt eller om man ska gå ut eller om man ska mysa hemma med sina tjejkompisar framför en film. Inte sant? Ser fram emot att se era stories!

10 gillar

Kommentarer (5)

 • Madeleine

  |

  Tycker dina senaste bilder i inläggen varit väldigt mörka och blir för mig lite pixlade… Men det kanske bara är min dator?

  Reply

 • Caroline

  |

  Vart är den gråa tröjan ifrån? 😍 Du är så snygg och fräsch!

  Reply

 • Johanna

  |

  Varifrån är dina fina ”vinterskor”? Har letat efter sådana aslänge!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler