Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på Berns

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hallå godingar!

Igår hade jag en väldigt kul och produktiv dag så tänkte uppdatera er om den. Började morgonen med frukost på Hotel Diplomat tillsammans med Dyson, som faktiskt blivit ett utav mina favoritbrands nu på senaste. De känns så fast forward och jag älskar deras dammsugare och hårfön så det var jättekul att bli inbjuden på frukost med dem. Jag älskar när man hittar varumärken man genuint gillar och använder, det blir så mycket roligare då. Under frukosten som var väldigt intim och liten så hade de hårstylisten Momo där som visade oss hur man själv gör en blow dry. Det ser enklare ut än vad det är, det vet vi alla haha men ska fasen testa nästa gång jag tvättar håret!

Body här (klick!) – Kappa här (klick!) – Skinnbyxor här (klick!) – Väska Dior (runway edition lånad av Bonnie)

Detta var min look igår, såg att många frågade om kappan och måste bara predika den lite för den är så snygg. Jag längtar tills det blir vår för då ska jag bära den stängd med ett par sneakers och bara ben endast. Så snyggt!

Efter frukosten så kom mamma bort till Diplomat och så delade vi på lite förrätter som en tidig lunch. Introducerade Bonnie för Toast Skagen och Löjromstoast och hon ÄLSKADE det. Och sen beställde vi också givetvis in en steak tartare, då det numera är tradition att testa på hotell världen över (om det finns på menyn dvs).

Det var så smarrigt!

Man älskar ju ändå svenska delikatsser, inte sant?

Mamma var väldigt nöjd också! Det är så kul att gå ut och äta med henne för hon uppskattar det verkligen, hon går nämligen aldrig ut och gör det själv.

Efter lunchen satt vi kvar på Diplomat och jobbade och sedan gick jag och BonnieSelam Fessahayes visning. Vi gick dit en timme innan den började för att hänga lite backstage med Dyson vilket var kul. De stylade nämligen hår för showen.

Och visningen var annorlunda och fett cool.

De var också roligt att hon ej använt sig av modeller endast utan även artister och andra profiler.

Efter visningen så hade vi bokat middag på Berns.

De hade nämligen Jublieums meny igår och vad det innebär får ni se nedan…

Rätter inspirerade ifrån vad de hade år 1944 till samma priser som de hade då (!!!!). Hur sjukt. Det kostade ju ingenting! Vi betalde ca 130 kr för en middag på 4st om man inte räknar med flaskan vin som vi köpte. Så rolig grej.

Pappa var också med men han sitter bakom kameran hehe…

Älskar Berns, så trevlig och festlig stämning och jättegod mat! Bra restaurangtips för er som inte bor i Stockholm. Tycker deras brunch de serverar på helgerna är riktigt nice med.

Och just det, mina glittriga boots som jag hade igår. Herregud glömt visa er dem. De är så fkn snygga!!!! Ni hittar dem här (klick!) – Only thing you need to know about them dock är att har man lite bredare fötter (som mig) så är de inga skor man bör ha på sig en hel dag.

Men titta på dem vad fina. Både glitter och sock boot i ett. Älskar den kombon! Och ja detta var väl typ min dag.. Väldigt kul men också stressig, han knappt jobba klart allt jag behövde få gjort igår så fick vara uppe till midnatt för att få upp och iväg allt.

13 gillar

Kommentarer (4)

 • Linda

  |

  Snälla återgå inte till ditt gamla liv med stress och press på lyx och tråkiga captions! Fick upp intresset för din blogg och insta igen under din L.A.-resa eftersom du började skriva om dina tankar på riktigt. Absolut kul att se bilder på olika middagar också, men det roligaste att läsa om och se är när det känns genuint. Tänk på din hälsa också med stressen, vi läsare hänger på ändå så länge det känns äkta. Det är ju det man vill se 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Vad är det för filter du använder? Och vilken app? Vore så tacksam för svar.

  Reply

 • Anna

  |

  Hur länge gäller den menyn och priserna? Sjukt kul ju!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tror dessvärre det bara var just den dagen, men osäker. Kolla Berns hemsida eller ring och fråga!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler