Alla hjärtans dag tävling – vinn en styling!

Tävlingen är sponsrad av Styleport

Babes, jag vill göra något fint för er så gick ihop med Styleport som är en frisörsalong här i Stockholm/ Östermalm som jag brukar gå till för och göra en blow dry. Och vi kom fram till att vi skulle ge bort en styling (make up och hår) på alla hjärtans dag till en av er med kompis! Hur mysigt att starta alla hjärtans dag kvällen/ eftermiddagen (oavsett vad man ska göra) med en styling med sin bästis och lite bubbel?

Gå in på min instastory för tävlingsregler right away! Det enda ni behöver göra är att lägga upp en bild på er story på ett hjärta där det står ”I heart @hannalicious” samt tagga vännen ni vill ta med er! Och så måste sedan er vän göra samma sak och tagga dig. Se till att ni båda följer mig också (I will be checking) 😉 Och glöm ej att er profil måste vara öppen för annars kommer jag ej kunna se era posts!

Ni måste vara 18 år gamla, ta er till Stockholm/ salongen på egen hand och tävlingen är inte sponsrad av Instagram på något sätt. Vinnaren utses på söndag och announcas på min Instagram Story!!!

8 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler