Alla hjärtans dag tävling – vinn en styling!

Tävlingen är sponsrad av Styleport

Babes, jag vill göra något fint för er så gick ihop med Styleport som är en frisörsalong här i Stockholm/ Östermalm som jag brukar gå till för och göra en blow dry. Och vi kom fram till att vi skulle ge bort en styling (make up och hår) på alla hjärtans dag till en av er med kompis! Hur mysigt att starta alla hjärtans dag kvällen/ eftermiddagen (oavsett vad man ska göra) med en styling med sin bästis och lite bubbel?

Gå in på min instastory för tävlingsregler right away! Det enda ni behöver göra är att lägga upp en bild på er story på ett hjärta där det står ”I heart @hannalicious” samt tagga vännen ni vill ta med er! Och så måste sedan er vän göra samma sak och tagga dig. Se till att ni båda följer mig också (I will be checking) 😉 Och glöm ej att er profil måste vara öppen för annars kommer jag ej kunna se era posts!

Ni måste vara 18 år gamla, ta er till Stockholm/ salongen på egen hand och tävlingen är inte sponsrad av Instagram på något sätt. Vinnaren utses på söndag och announcas på min Instagram Story!!!

8 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Recept på en enkel och krämig hummus

Blir ni hetsade av allas perfekta Instagram-flöden?

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler