Några utav mina bästa stylingtips!

Här kommer ett inlägg där jag som önskat listar några utav mina bästa stylingtips!

Våga matcha och leka med färger

Ofta är man ganska inrutad på att väljer man en färg på jackan så kan man absolut inte ha en annan på tröjan eller på accessoarerna man har till så som skor eller väska utan då måste det gå i samma färgskala men det är så viktigt att våga experimentera och testa för det kan bli så snyggt. Kolla exempelvis här ovan. Inte tänker man ju att rosa och rött går fint ihop vid första tanken, men hur fint är det? Bästa sättet att bli bra på det här är helt enkelt bara att våga testa när man står där vid garderoben på morgonen och ska välja vad man ska ha på sig.

Om du vill bära helsvart – mixa och matcha olika material/ tyger av svart

Svart är alltid den bästsäljande färgen men för att det inte ska kännas för tråkigt med svart (som det lätt kan göra) så är mitt bästa tips att mixa och matcha olika typer av material på de svarta klädesplaggen. Som exempelvis ett par svarta skinnbyxor och en svart teddy kappa eller ett par svarta jeans och en svart silkes blus eller en svart skinnjacka och ett par svarta kostymbyxor. Ni hänger nog med vad jag menar.

Ha inte för många oversize plagg samtidigt

Jag älskar oversize plagg man har man för många samtidigt så kan man lätt se ut som ett tält. Så jag brukar alltid tänka okej oversize byxor kräver en tajtare topp. Eller en mer loose top/ tröja kräver ett par tajtare byxor nertill. Tighta till en oversize klänning med ett skärp i midjan osv.

Köp en roligare jacka

Nu på vinterhalvåret så känns det kanske inte super motiverande att styla sig från topp till tå. Men då tycker jag att en roligare jacka i en oväntad färg är ganska kul och kan göra din outfit (detta är troligtvis anledningen till att jag har så många jackor hehe)..

Ett plagg in, ett plagg ut. 

En ny och riktigt bra regel som jag har börjat med för att inte få en överfylld garderob är att varje gång jag köper ett nytt plagg så måste något annat åka ut. Har du inte använt ett plagg på flera månader så kommer du inte använda det imorgon heller, skänk eller sälj det.

Köp bra basics

Du kommer så långt på ett par riktigt snygga jeans, en snygg vit eller svart t-shirt och en beige fin kappa. Alltid när jag har noll inspiration så brukar jag tänka okej, nu ska jag göra det så enkelt som möjligt och då blir det alltid jeans, t-shirt, kappa och klackar typ. Det kan man inte gå fel med.

Packa till resan?

Prova igenom så att du endast tar med färdiga outfits och se till att du kan använda samma tröja till olika underdelar etc. Detta är faktiskt ett sjukt nice tips och jag har försökt göra detta på senaste och det funkar bra!

 

Accessoarer är A och O

Jobba med smycken, väskor, skor och bälten för att få en intressantare look. Du kan köra en hur basic outfit som helst men har du en poppande väska i färg eller ett par balla sneakers så gör det hela din outfit!

Hoppas ni tyckte att mina stylingtips var någorlunda användbara och gav er lite inspiration eller fick er att tänka lite annorlunda kring något!

59 gillar

Kommentarer (8)

 • Jasmina

  |

  Jacka ifrån ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vilken av jackorna?

   Reply

 • Tania

  |

  Så himla bra tips! Jag har dock ett problem, vill gärna hitta en snygg beige kappa men jag är ganska kort och de flesta kapporna blir för långa för mig. Tips på något märke som säljer kortare ? Hittar inget!
  Kram <3

  Reply

 • Gabriella

  |

  Asså de där lackbyxorna. Så sjuuukt snygga!

  Reply

 • Isabelle

  |

  Vart kan jag få tag på dessa snygga glasögon som du bär på den första bilden? Så snygga!

  Reply

 • Olivia

  |

  Måste skaffa mig ett par lackbyxor jag med!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler