Min helg i bilder – Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar och reklam för 8848 altitude

Börjar min helg i bilder inlägget med min torsdagskväll när jag lagade en vegetarisk pasta och köttfärssås till gänget. Det blev riktigt gott och jag minns typ inte jag åt riktig pasta senast så det satt väldigt fint i magen. Jag brukar oftast äta bönpasta eller fullkorn men ibland så är det gott att äta riktig pasta.

Bonnie och jag, Bonnies tröja som hon fick av mig hittar ni här (klick!).

Kickade igång fredagen med ett PT pass på Stockholm Bootcamp Factory och drog med mamma och Bonnie så de också fick testa på ett pass vilket var roligt. Jag tror att de båda fortfarande har träningsvärk hahaha. Så roligt. Har även gjort en helgvlogg denna helgen så då får ni se allting i videoformat också.

När jag kom hem från pt passet så städade jag lägenheten och packade mina väskor då jag lovat bort lägenheten över helgen till min faster och hennes man. Gav nämligen henne i födelsedagspresent att hon och hennes man skulle få låna min lägenhet över en helg och jag och min syster skulle åka ut till deras hus lite utanför stan och ta hand om barnen. Hur bra present?

Så ungefär så här har hela min helg sett ut.

Agda var också med vilket var en favorit hos barnen, de älskar henne och hon dom. Hon är ju den mysigaste lilla hunden som finns.

På fredagkvällen gick vi och la oss tidigt allihopa, jag och syrran gick nämligen och la oss samtidigt som barnen. Men läste givetvis lite sagor innan. Det är ju obligatoriskt. Gjorde jag även i Dubai varje kväll när jag bodde där och var nanny.

På lördagsmorgonen så bjöds det på glass och pannkakor och grädde och sylt (man måste ju visa sin bästa sida när man är barnvakt…) Det blev en riktig favorit. Minns när man själv var liten och fick äta glass till pannkakorna ibland, det var ju heaven. Finns typ ingen efterrätt jag gillar mer nu när jag tänker efter.

Efter frukosten gick jag och Mollie ut på en promenad med Agda och hon fick agera lite fotograf till mig. Jackan lånade jag av min faster och roligt nog var den ifrån 8848 altitude som jag har ett samarbete med. Den var så skön och snygg att jag måste beställa en till mig själv. Liksom sådär lätt och smidig men ändå varm. Jag blev verkligen jätteförtjust i den. Och eftersom att jag är så snäll så bestämde jag mig för att aktivera min rabattkod hos dem igen. Vilket betyder att ”Hannaliciousx8848” ger er 15% på allt på sajt.

Hur söt bild på Mollie och Agda, Mollie är verkligen en hundfantast. Det bästa hon vet är hundar. Min syster var likadan när hon var liten. Drömmen var liksom att bli hundskötare typ (kanske den fortfarande är?).

Min mössa som hur många som helst frågat om också är härifrån.

När vi kom tillbaka in så myste vi i soffan och kollade lite på tv och så åkte Amanda hem och lämnade mig själv med barnen.

Så då kollade vi på Melodifestivalen och åt godis.

P.S. Även denna jackan är ifrån 8848 altitude och koden ”Hannaliciousx8848” ger er som sagt 15%. Tyvärr är denna som jag har på bilden helt slutsåld men denna är liknande.

Söndag morgon och dags för pulkaåkning men det får ni se mer utav ifrån vloggen!

Kom hem på eftermiddagen, tände upp lite i lägenheten och sedan gav jag mig ut på en promenad.

Efter att ha varit med barn en hel helg så var det väldigt skönt med lite egentid. Köpte med mig en kaffe och satte på en podd och så gick jag runt Djurgården. Efter halva varvet så ringde jag dock Olivia och pratade lite med henne. Det ska bli så mysigt att hon kommer hit och hälsar på snart. Saknar henne så!

Det var riktigt fint och krispigt runt Djurgården!

Framåt kvällen så kom mamma och Bonnie tillbaka till Stockholm och mig och så åkte vi in till Gamla Stan och åt middag.

Vi testade The Flying Elk, inte varit där tidigare. Knappt varit alls i Gamla Stan känns det som så måste ju absolut utforska det bättre och mer. Det finns ju otroligt många mysiga små restaurangen och vinbarer där borta.

Resten av kvällen låg vi i min säng, planerade veckan, skrattade och smuttade på ett gott rödvin från Italien.

11 gillar

Kommentarer (5)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler