Nyttig glass på fryst banan

Igår fick jag syn på ett nyttigt glass recept hos Paula så var tvungen att testa och oj så gott det blev! Till och med barnen (är barnvakt i helgen) älskade den!!!

För 2 st portioner behöver du:

2 bananer

2 msk jordnötssmör (sockerfri)

1 msk kakao

en skvätt havremjölk

Mixa allt i en blender/ mixer och förvara i frysen minst 2h innan servering. Servera sedan med blåbär! Kanske till och med lite nötsmör och mörk choklad för att lyxa till det. Men då skulle jag använt typ mandelsmör eller casewsmör så de ej blir för mycket jordnötssmör för de gillar inte jag speciellt mycket. Nu kan jag däremot säga att glassen inte alls smakar speciellt mycket jordnötssmör så det var ju bra!

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler