En heldag på Nyko

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Igår spenderade jag mamma och Bonnie nästan hela dagen på ett av mina favorithak här i Stockholm som heter Nyko och ligger typ en 7 minuters promenad ifrån mig! Vi började med en varsin kaffe och sedan beställde vi in en stor frukost som vi delade hejvilt på.

Nykos frukost är verkligen att rekommendera. Alltså den är så god och känns så healthy och fräsch också vilket alltid är nice. Jag tog gröten (tycker den är så god) och mamma åt en green bowl som vi alla smakade av som var RIKTIGT bra (ska försöka göra den själv någon dag)! Bonnie åt en avokado smash och jag och mamma delade också på en scrambled eggs/ avokado macka som var as god. Så vi var som ni hör, väldigt nöjda haha.

Vi alla turades om att smaka mammas bowl som ni ser haha..

Bonnie looking very satisfied!

Nyko gör riktigt bra cappuccino på havremjölk också ska ni veta. Ofta tycker jag att restauranger misslyckas totalt med att göra en cappuccino på annan mjölk än vanlig. Men dom här är faktiskt typ dom bästa i stan.

Hade på mig min fina rosa turtleneck tröja härifrån (klick!) men om den är slutsåld finns liknande här (klick!)

Efter frukosten satt vi i hela 5 timmar och jobbade på ett och annat som vi håller på med. Så roligt men var helt slut efteråt. Hade tänkt försöka ge mig ut på en promenad men det gick inte. Jag var helt slut i både huvudet och kroppen.

Som jag sa i tidigare post älskar jag att jobba med Bonnie, hon är så kreativ! Det är riktigt kul.

17 gillar

Kommentarer (5)

 • Andrea

  |

  Så fina bilder! 😀

  Reply

 • J

  |

  Dela gärna mer recept, tex om du testar göra denna bowl, älskar hälsogrejer och gärna mer sånna recept!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ska bli!

   Reply

 • Ellen

  |

  Men vad mysigt!! Bonnie verkar fantastisk.
  En udda men intressant fråga som är anpassad efter dagens ytliga värld. hur skulle du reagera om din mamma plötsligt började behandla ansiktet med diverse ingrepp, trådar, lyft, botox, fillers m.m. Allt för att dölja sitt naturliga åldrande. Hur ställer man sig till något som man ser tar sig överdrift? Är i den situationen..

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Min mamma gör ingenting och är extremt emot det. Men Bonnies mormor brukade alltid säga anything that makes you feel better about yourself you should be in favor of..

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler