The Hannager has arrived!!

Hämtade upp Bonnie på flygplatsen igår, tiden har gått så fort sedan vi bestämde att hon skulle komma hit och det känns så roligt att hon redan är här! För er som kanske inte minns henne så är hon en familjevän sedan mer än 10 år tillbaka och det var hemma hos henne och hennes man jag firade jul. Det är även Bonnie som ni har sett här i bloggen som har följt med mig på jobbresor till LA och New York på senaste. Och nu har vi två veckor här hemma i Stockholm där vi ska planera och jobba. Hon hjälper mig nämligen med en hel del just nu och det är så roligt för hon är så kreativ och har riktigt bra inputs.

Det dröjde knappt 30 minuter från att vi kom hem till mig tills att vi redan började spåna på det ena och det andra. Så drog fram våra laptops och började skriva ner. Nu handlade detta mest om inredning i min lägenhet och saker jag skulle kunna göra i den men jag älskar verkligen hur kreativ och inspirerad jag blir när Bonnie is around! Har ni också sådana personer i ert liv? Är dom inte guld värda!

En annan kul grej jag gjorde igår var att förbereda en massa mat så att jag lätt kan ta fram och göra en god middag eller lunch snabbt ur kylen. Detta är något jag borde göra oftare. Liksom ta en dag i veckan där man meal preppar så att man slipper sitta där varenda dag och fundera på vad man ska äta, vad man ska laga och hur lång tid det kommer att ta.

Denna veckan blev det en massa olika bowls. Så har förberett med att rosta sötpotatis, aubergine, palsternacka och pumpa i ugnen. Kokat upp vit bulgur, rostat kale chips och gjort hemmagjord hommus! Så att jag har alla dessa delar klara och bara behöver hacka upp lite lök, avokado och mango typ när det väl är dags är mat.

Gick också igenom samples för nästa kollektionssläpp till sent igår kväll. Det tog ca 2-3 timmar att skicka ut alla kommentarer och testa alla bikinis. Men nu är det äntligen klart vilket känns skönt! Jag har även filmat detta till er så att ni ska få se hur design processen går till! Men den videon kommer nog inte upp förrän slutet av nästa vecka.

20 gillar

Kommentarer (6)

 • Victoria

  |

  Kuuul! Längtar redan till den videon!

  Reply

 • Stephanie

  |

  Åååh vart har du köpt glasunderläggen? Så himla fina ?✨?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   I Kanada, fick dem av Bonnie i julklapp!

   Reply

 • Anna

  |

  Hur gör du din hemmagjorda hummus?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Får lägga in recept på det, så enkelt, tahini, vitlök, olivolja och kikärtor typ!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler