The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Inlägget innehåller reklam/ är ett sponsrat inlägg för Chimi Eyewear

Hello babes!

Här kommer jag med ett härligt litet erbjudande ifrån Chimi Eyewear. Det kallas Secret Sample och innebär att när du köper ett par så får du ett par på köpet MEN du vet inte vilket utan de väljer de på Chimi åt dig. Hur rolig deal? För att ta den av erbjudandet anger du koden ”HANNALICIOUS”!

Två utav av mina favoriter är dessa bågarna som ni ser här ovan samt dessa som är snarlika de jag har på bilden ovan här. De jag har ovan är lite mer rundade och de andra mer raka/sharp.

Jag gillar också de här och tycker de är snygga att matcha till jeans eftersom att brunt och jeans gör sig väldigt snyggt tillsammans. Diggar också att de är spegelglas. Det gillar man ju alltid!

Jag gillar Chimi väldigt mycket. De är grym kvalité till affordable prices och de har fri frakt och fria returer vilket jag tycker är väldigt viktigt när man handlar online. De blir ju liksom en schysst trygghet. Chimi har iofs en butik här i StockholmKrukmakargatan på söder också och erbjudandet gäller även där om ni är sugna på att gå dit och kika med.

Men mina absoluta ALL TIME FAVS är 008:orna i svart (ni hittar dem här). Jag har dom också i grått och de är också HUR SNYGGA SOM HELST. Men dom här är verkligen perfektion. Perfekt stora och känns så eleganta, klassiska och ultimata.

Hoppas ni blev inspirerade och glöm inte att ni om ni anger koden ”HANNALICIOUS” och köper 1 par, får 1 par gratis som Chimi väljer åt er!!!!

P.S. Nästa tisdag lanserar Chimi även ski googles och de ser SÅÅÅ SNYGGA UT. Ser verkligen fram emot det.

4 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Recept på en enkel och krämig hummus

Blir ni hetsade av allas perfekta Instagram-flöden?

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Kommentarer (1)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler