Hjälp mig hitta nästa utmaning…

Som jag redan berättat så är mitt nyårslöfte i år att jag ska ha olika löften varje månad och eftersom att vi snart går in i februari så behöver jag ett nytt löfte tills dess. Jag kommer nog fortsätta med mitt kostlöfte även februari för att jag gillar det så mycket och verkligen trivs i det. Men nu måste jag göra något mer. Jag vet att jag vill läsa mer böcker och typ meditera 10 minuter varje dag. Men jag känner mig inte riktigt sugen på att göra det än. Kanske ska jag ha som mål att laga mer mat? Och framförallt lära mig laga mer mat? Jag hade det som nyårslöfte förra året men höll det sådär. Jag vill verkligen bli bättre. Och jag behöver laga mer maträtter för att få mer självförtroende och inspiration i köket.

Har ni något bra löfte jag kan ge mig själv som jag kan göra nu i februari som ni vill dela med er av? Jag känner mig lite fast. Vad ska jag hitta på. Jag skulle även vilja köra en månad helt utan alkohol och socker. Men det får bli i typ mars kanske. För nu i februari får jag både besök från Kanada och London.

gillar

Kommentarer (4)

 • Alva

  |

  Hej Hanna!
  Vad härligt det låter med att både läsa mer böcker och meditera och att bli bättre i köket. Jag älskar att läsa böcker som har med det holistiska livsstilstänket att göra och har på senare tid blivit mer och mer insatt i det. Under en längre period har jag gått till en coach som hjälpt mig med detta, och i och med det har jag funnit både yogan, meditationen och även inspiration till att göra det jag älskar. Om du vill höra mer om detta ses jag gärna på en kaffe och pratar.
  Kram!!! <3

  Reply

 • D

  |

  Ett tips om du vill läsa mer men känner som jag att jag inte orkar typ köpa böcker och gå runt med dom. Jag pendlar 1 timma till mitt jobb så jag började med att läsa fysiska böcker men tyckte det var lite jobbigt med att ha böcker i min väska och sedan dra ut och in den från väskan varje gång jag skulle byta från tbana till buss osv. Så jag gav ljudböcker en chans och nu är jag fast!! Lyssnar på ljudböcker cirka 2 timmar om dagen (fram å tillbaka tilö jobbet) och det är så mycket lättare att koncentrera sig när jag pendlar. Jag använder appen Storytel och där finns det också möjlighet till att läsa boken på telefonen om man vill, men jag lyssnar bara.

  Reply

 • J

  |

  Något löfte så vi får mer recept skulle jag uppskatta. Testa mera matträtter/frukostar/bakning som du kan dela med dig av, helst vegetariskt/veganskt och nyttigt då det passar min livsstil och jag skulle tycka det var kul och få lite inspiration själv.

  Alternativ att du testa nya saker i din egen hemstad och tipsa om som vi kan ha i åtanke om vi besöker Stockholm, tex olika träningspass eller olika hälsoställen (restauranger) 🙂 När det gäller det sista tycker jag det är svårt och hitta dom gulkornen när man kommer som ”besökare” och man ofta går till det man vet är bra (har några få favoriter när det kommer till Stockholm och ställen som passar mig)

  Reply

 • Emma

  |

  Har som nyårsmål att laga en ny maträtt/recept i veckan! Känns överkomligt! Man kan ju antingen tolka som något helt nytt (dvs du aldrig ätit eller lagat) eller något du ätit men aldrig lagat själv! Enkelt att anpassa nivån för vad som passar för veckan 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler