En weekend i Göteborg

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Min fredag startade med ett PT pass med Nicole FalcianiSthlm Bootcamp Factory. Hon och jag ska börja träna där två gånger i veckan med Alexandra och Mimmi. Det ska bli sjukt kul.

När jag kom tillbaka hem så blev mejlmarathon och jobb framför datorn och lagom när klockan slog lunch så kom en liten fredagspresent. Nämligen en härlig, höstlik blomsterbukett. Den gjorde mig väldigt glad för sakta men säkert började jag må ganska dåligt efter träningspasset.

Fick stränga instruktioner om att gå bort till hälsokostbutiken inne i Fältöversten för att köpa Kolloidalt silver så att jag kanske kunde döda/ få bort bakterierna.

Men det blev inte mycket bättre så spenderade resten av fredagseftermiddagen och kvällen i soffan där jag sträckkollade på Designated Survivor… Kände mig så hänging och mådde illa, riktigt illa. Det var inte alls kul.

I lördags när jag vaknade så mådde jag likadant om inte sämre, men försökte tänka bort det, packade väskan och hoppade på tåget till Västerås där mamma plockade upp mig för att sedan påbörja vår lilla roadtrip ner till Göteborg

När vi kom fram till Göteborg och ett av mina favvohotell Bellora blev vi välkomnade med bubbel och blommor. Hur trevligt? Sådant älskar man ju.

Så tog oss en varsin siiiiiip champagne och drog några Göteborgsordvitsar på rummet det första vi gjorde..

Efter att vi packat av på rummet så gick vi över till ett ställe här på Avenyn och tog en kaffe och en förrätt men faktiskt inget jag skulle rekommendera. Kaffen smakade sådär och förrätten (burratan) smakade knappt någonting. Det som är nice dock med Bellora är att det ligger så himla centralt och bra på Avenyn.

Efter kaffen så åkte vi bort till Jos Hälsocafé där vi förberedde med att hänga upp kläder inför söndagen. Vi prismärkte och hängde upp snyggt och prydligt på klädställningar.

Och det blev riktigt bra faktiskt!

Middagen åt vi på Parlour som typ ligger vägg i vägg med hotellet. Har varit där två gånger nu och gillar det väldigt mycket. Speciellt den festliga stämningen! Det blir ju typ klubb framåt småtimmarna vilket är nice. Och det är alltid trevligt med en meny med smårätter som är tänkt till att delas. Jag älskar att plocka och äta lite av varje.

En av favoriterna på menyn är deras stream buns och crayfish tacos…

Efter middagen gick vi och letade efter min plånbok som var spårlöst försvunnen och tur som var hittade vi den utanför bilen på parkeringen vi har parkerat. Herregud. Snacka om änglavakt. Den hade legat där i flera timmar….

Hotellfrukosten på Bellora är något utöver det vanliga…. Alltså det kan vara den bästa hotellfrukosten jag ätit typ. Speciellt förtjust i deras nötsmör och deras hemmagjorda fig marmelad. WAAAAH!! Längtar redan tills jag ska få äta det imorgon igen hehe…

Efter frukosten var jag tvungen att fota ett samarbete som kommer upp i veckan… Och för er som undrar vart de är sjukt snygga setet är ifrån så hittar ni det här (klick!).

Lunch åt vi på den andra Jos restaurangen, alltså den som ligger på avenyn och inte på lilla kyrkogatan där bloppisen senare skulle vara. Beställde en vegan bowl med kyckling och nudlar och mamma en smoothie bowl med hur mycket jordnötssmör som helst. Nej alltså det var så gott jag tror inte ni förstår. Kan varmt rekommendera det stället alltså.

Njööööööt till fullo av varenda tugga!

Och när vi promenerade bort till det andra Jos där min bloppis skulle vara så möttes vi av den här långa kön. De som stod först hade stått och väntat sedan en timme tillbaka. Alltså SÅ TACKSAM för alla som kom förbi idag och kramades och gav mig beröm och fick med sig ett eller annat hem. Det var jättekul verkligen.

Allt sålde slut på typ 50 minuter så det var fullständigt fullt hus och kaos i 50 minuter och sedan lugnade det ner sig. Här är en gullig tjej som kom förbi när de mesta var borta men hon hittade ändå några grejer vilket var kul.

Och det här gulliga gänget hann jag också ta en bild med då de också var några utav de sista som han haffa åt sig något…

Söndagskvällen har spenderats på hotellet, mamma gick ner och köpte Joe & The Juice och så åt vi det i sängen framför ett avsnitt av Sommaren med släkten. Imorgon väntas möten innan det bär av hemåt till Stockholm igen.

1 gillar

Kommentarer (8)

 • Andrea

  |

  ÅHHH vart är jeansen du har på dig på bilderna ifrån? Superfin färg och najs att dom är lite kortare!!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är härifrån!! ADLINK…. http://revr.at/Gbf men obs jag har klippt av dem heheh. Men klippte verkligen bara av dem, gjorde inget annat heheh.

   Reply

 • Maja

  |

  Åhh Vart kommer spets bhn ifrån??? Letat länge efter en sådan fin ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nakd! ??

   Reply

 • Julia

  |

  Jobbar inte din mamma?

  Reply

 • A

  |

  Hoppas du mår bättre! ?

  Reply

 • A

  |

  Krya på dig fina! ?

  Reply

 • Hannah

  |

  Måste bara fråga hur du redigerar dina bilder så det blir så mörka och moody? Älskar det!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler