Min torsdag varje timme

Inlägget innehåller adlinks/ reklamlänkar

07.21

Fick en så rolig idé av en läsare som skrev att jag borde sätta alarm på telefonen varje timme för att sedan ta en bild på vad jag gör och uppdatera om. Och tyckte det var en så kul grej så igår gjorde jag det. Här hade jag varit vaken i 15 minuter ca, precis druckit en kopp te, satt alarm för varje timme och redan börjat klä på mig träningskläderna inför morgonens träningspass.

08.21

Som jag en timme senare nästan var framme vid. Jag bor ju på Östermalm men Night Fight/ boxningen som jag kör på torsdagar ligger i Vasastan så jag brukar alltid promenera dit och tillbaka för att få lite extra motion trots att det är kallt och slaskigt ute. Det tar ca 30 minuter enkel väg.

09.21

Hade precis boxats klart och bad Alexandra ta en snabb bild på mig hehe.

10.21

Hoppade ur duschen direkt då jag hörde alarmet gå och tog en snabb bild i spegeln.

11.21 

Hade jag hunnit sminka mig och föna håret och så förberedde jag ett samarbete som kommer upp i helgen, eller på söndag närmare bestämt. Så då får ni se vart tröjan är ifrån (ifall ni redan nu undrar) samt så kommer även en bra rabattkod.

12.21 

Åt lunch med mamma, det blev sötpotatissallad (en av mina favoriter) med grönkål, fetaost, mango, avokado, körsbärstomater och olivolja. Så mumsigt och så gott. Drack även en så fräsch och god juice ifrån Lett till. Tröjan är om ni undrar härifrån (klick!).

13.21

Fotade lite mer samarbeten hemma i lägenheten.

Här har jag på mig en sjukt snygg jumpsuit härifrån (klick!).

14.21 

Var nästan precis klar med att packa ner alla kläder som jag ska ha med mig till Göteborg i helgen för loppisen för söndag. Som kommer vara mellan kl. 13-16 på Jos Hälsocafe, på lilla kyrkogatan 3 i Göteborg. Hahah alltså hur många gånger bytte jag om igår? För er som undrar vart det här mysiga och snygga setet är ifrån så finns det här (klick!)

15.21

Hade ett snabbt kaffemöte på Broms. Lagom jobbigt när jag var tvungen att knäppa en snabb liten bild mitt under mötet hahaha.

16.21

Höll i Todd medan mamma Lojs var inne i mitt badrum och gjorde sig i ordning för vår AW som vi hade planerat i några dagar. Jag börjar känna mig mer och mer bekväm med att hålla i honom nu. Jag har ju alltid varit lite rädd för bebisar men ju mer jag träffar honom desto bättre börjar det kännas. Rutig kavaj hittar ni här (klick!). Som sagt helt sinnessjukt många ombyten denna dagen…..

 

17.21

Precis anlänt till Milles där det var AW med trevligt sällskap och bubbel. Elin och Lollo B tog initiativet och det kändes väldigt trevligt att få mysa och hänga lite med dom här godingarna igen. Det var alldeles för länge sedan och det kom både skratt och tårar från min sida under kvällen.

18.21

Fortfarande på Milles

19.21

Förflyttade oss till Escalier eller Tjalans eller vad fasen det kallas nu och här hade även Anna Banana anslutit sig till gänget. Så här blev det ett till glas. Och för er som undrar om min jacka som jag även lagt upp på Instagram idag så är den härifrån (klick!). Så jäkla snygg. Älskar den.

20.21

Jag och mamma Lojsan ville verkligen inte gå hem så efter ett snabbkik på Nosh där det tyvärr var dött och alldeles för stökigt på KTH festen uppe i baren så gick vi vidare för att kolla Boquerian, men det tilltalade oss inte heller så åkte hem. När klockan ringde var vi dock påväg från Nosh till Bouqerian.

21.21

Hade jag precis kommit hem, satt på mig pyjamasskjortan, tvättat av mig sminket och skulle bära upp Agda i sängen för att gå och lägga oss. Hon har sovit med mig i sängen varje natt och hon är så himla go. Alltså aldrig någonsin träffat en mysigare hund.

Och ja det var min dag, vad tyckte ni om det här upplägget? Roligt va? Jag tyckte det var superkul att göra och det var bra att man blev påmind av alarm på telefonen med bilderna. Nu var detta en väldigt effektiv dag och jag hann knappt kolla telefonen så därav att det var så mycket som hände varje timme. Men vill bara säga att såhär ser verkligen inte varje dag ut så jag funderar på om jag ska köra det här konceptet igen. Kanske att jag till och med ska ha en dag i veckan när jag gör detta? Vad hade ni tyckt om det? Kommentera gärna nedan.

9 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (16)

 • Anna

  |

  Så kul inlägg!! Gärna ett per vecka!! 😀

  Reply

 • Emma svensson

  |

  ÄLSKAR upplägget!!! Fortsätt med detta, en gång i veckan. Så uppskattat! 😀

  Reply

 • Kajsa

  |

  Ja gör det igen!!! Gärna en gång i veckan 😄

  Reply

 • Louise

  |

  Hur roligt upplägg som helst, älskade det!!! Gärna MINST en gång per vecka 😀

  Reply

 • Anonym

  |

  ÄLSKADE upplägget!! Om du bara är hemma någon dag skulle du kunna blanda in mattips, smink/skönhetstips du använder i samma veva

  Reply

 • Essaa

  |

  Så bra!! En dag i veckan plz!!

  Reply

 • marielle

  |

  Jaaa, fortsätt!! Så roligt. 🙂

  Reply

 • marielle

  |

  Jaaa, fortsätt fortsätt!!

  Reply

 • J

  |

  Gärna en gång/vecka!

  Reply

 • D

  |

  Så kul med det här upplägget!

  Reply

 • Emma

  |

  WOW! Så roligt inlägg, love it!!!!!! Älskar din blogg verkligen, du är grym <3

  Reply

 • Vanessa

  |

  Detta var ju as kul; fortsätt med det!!

  Reply

 • Jos

  |

  Ja!!

  Reply

 • Rebecca

  |

  As kul inlägg, gör gärna det igen! 🙂 Kram!

  Reply

 • Amanda

  |

  Vad för redigering/app har du använt på t.ex. bilden med kaffekopparna? Jättesnyggt 🙂

  Reply

 • Rebecca

  |

  Så rolig idé Hanna!! Fortsätt varje vecka 😍

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler