Dagens outfit

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Jacka här (klick!) – Set här (klick!) PÅ SALE!!!

Hallå, det är fredag! Och jag tänkte bara ge er lite style inspo. Jag älskar det här setet och den här jackan och älskar att gå runt såhär om dagarna speciellt nu när det är så kyligt och man bara vill gosa in sig i sina kläder. Ikväll är tanken att jag ska mysa med Dani och äta middag med henne Kenza och Ines men vi får se hur det blir med den saken för jag mår inte så bra och känner mig hängig. Det kom för någon timme sedan efter att jag hade tränat och allt så vi får se vad jag gör för ska ju ner till Göteborg imorgon för bloppisen och det!

Ska ni hitta på något skojigt i helgen? Förutom att komma och kramas med mig på min bloppis på söndag? Det känns som att varenda kotte jag känner ska ut imorgon. Alla har frågat mig om jag vill följa med på middag hit och dit och dricka drink och jag vet inte vad men såklart så är man ju inte hemma när ALLA andra vill och ska göra något. Är det inte alltid så. Varför är det alltid så? Okej, nu låter jag kanske superdramatisk. Så mycket bryr jag mig inte, men ändå. Hade ju kunnat blivit kul. Men jag och mamma ska ha det kul i Göteborg, vi ska ut och käka imorgonkväll på restaurangen Parlour så det blir väl ändå nice.

1 gillar

Kommentarer (4)

 • Matilda

  |

  Vilken storlek har du i setet?
  Din stil är 10/10!

  Reply

 • Vilma

  |

  Hanna snälla hjälp! Jag ska ut och käka i Stockholm nästa söndag, men vaaart går man en söndag?? Allt är ju stängt?? Vi var sugna på typ lavventura..

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hmmm, Nybrogatan 38 är öppet på söndagar. Gå dit! Mysig kvarterskrog med typ de godaste köttbullarna i stan!!!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler