Supergott vegetariskt pizza recept

Hallå! Jag måste bara tipsa er och förklara lite mer ingående om den här vegetariska pizzan som jag gjorde i helgen och som jag återskapade idag till middag. Det är en vegetarisk pizza på en tortillabröds pizzabotten och herregud vad god den blir.

Det enda du behöver är:
– tortillabröd
– 1 päron
– 1 mozarella
– baslamico
– philadelphia ost

Bre över philadelphia ost på tortillabrödet, skär upp tunna skivor av päronet och mozzarellan och garnera och avsluta med att ringla över balsamico och lägg in i ugnen på 210 grader i ca 20 minuter. Lätt som en plätt, ja, jag sa ju det!!

Och hörrni, bli inte rädda för päronet. Jag tänkte först nääää fy, päron och pizza. Men jag lovar er det blev så gott! Och jag kan tänka mig att det blir sjukt gott med chèvre och honung istället för mozzarella och balsamico också. Våga testa detta. Det blev över förväntan och av alla fyra pizzor jag gjorde i lördags blev en av favoriterna hos alla!

1 gillar

Rekommenderade inlägg

Home exchange Stockholm - New York

Hannalicious Stockholmsguide

En månad utan socker - om du blir sötsugen!

Blusen ni frågat om!

Passa på att fynda mina senaste outfits!

Före och efter nya inredningsdetaljer och grym rabatt!

Vad man har under väldigt urringade plagg

I did it!

Vad jag har gjort i helgen...

8 tips för hur du motiverar dig till att träna

Köttfärsfylld paprika med ugnsbakade morötter

Vad jag gjort senaste dagarna och två favoriter i Santa…

Sovrumsinredning och chain print

Ses vi på Summerburst?

Min fredagskväll

Hejdå LA!

Kommande kollektioner

Sista helgen i LA

Helguppdatering coming your way

Min fullspäckade helg!

Cha cha matcha i LA

Stickad polotröja klänning med höga stövlar

Påväg mot Malmö för att utmana mig själv

Kommentarer (4)

 • Rebecca

  |

  Det här lät magiskt! Måste testas omgående!!

  Reply

 • Olivia

  |

  Kan du göra ett inlägg med hitta träningskompis, precis som med ditt rese-kompis-inlägg? Älskar att träna men ingen kompis vill hänga på. Hade varit kul att kunna komma i kontakt med andra i sin stad som har samma intressen 😍

  Reply

 • J

  |

  Jätte kul om du delar mer recept!

  Reply

 • Deziré Olsson

  |

  Pizzarecept*

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler