Hundvakt, mys i lägenheten och söndagsmiddagarna är tillbaka

Är lite sen med min helg i bilder denna veckan men det är för att jag har filmat också där jag lagt lite mer fokus på vad vi har gjort. Men här kommer en snabb liten update för er också som hellre läser bloggen än kollar min youtube. Jag har varit hundvakt åt den här lilla krabaten hela helgen så det har blivit jättemycket promenader. Eller ja, 3 varje dag. Och denna bilden var ifrån i fredags.

Åt avokadomackor med philadelphia ost och drack kaffe till frukost. Så gott!

Och så gick jag en lång promenad runt Djurgården med en tjej jag inte riktigt känner som är nyinflyttad hit från Göteborg. Hon skrev faktiskt till mig på Instagram och frågade om jag ville ses för att hon inte känner någon här så bestämde promenad. Det var mysigt!

Resten av dagen spenderade jag och Agda faktiskt inne och hemma. Vi kollade på Designated Survivor, och bara myste i soffan. Var lite sugen på vin där när klockan började bli 6-7, men så kände jag nej, jag vill inte lämna Agda själv.

I lördags startade jag också dagen runt Djurgården, men den här gången sprang jag.

Kom hem, fixade i ordning lite hemma och sedan blev det promenad fast med Agda och en kompis.

Hur gullig är hon?

När vi kom tillbaka gick jag till Tösses och köpte semmelwraps då jag väntade gäster. Mina små kusiner och min faster skulle nämligen komma förbi och det var så mysigt. Fick en försenad julklapp som var så rolig och bra. Först så fick jag två böcker som jag ser fram emot att läsa som handlar om välmående och kost. Och sedan så fick jag att jag och min faster ska planera in en dag när vi ska laga en massa nyttig och bra mat så att jag kan lära mig nya recept. Hur kul?

När klockan började närma sig kvällen så tände jag ljus och dukade för middag. Jag hade nämligen bjudit in tre av mina gamla tjejkompisar från Norrköping på pizza och rödvin.

Min lägenhet är så jävla mysig när det är mörkt och man tänder ljus. Det blir så himla stämningsfullt och eftersom att den redan är lite murrig och mörk i färgerna så blir det bara såååån mysstämning! Måste ha fler middagar hemma hos mig såhär i vintertid.

Lagade 4 olika pizzor och borde ju ha kommit ihåg vad jag hade på de alla olika för tjejerna tyckte att de blev så bra. Men jag minns bara att jag gjorde en med pesto, philadephia ost och kale och en med chevre, valnötter och honung och en med päron och mozarella och balsamico. Hade iofs philadelphia ost som grund på alla dessa pizzorna och sedan gjorde jag en baserad på tomatsås. Men den var typ en klassiker så den var ganska tråkig.

Drack lite rödvin medan jag lagade mat också vilket härmed kommer vara obligatoriskt om det är helg och man ska ha gäster över på middag. Det är så mysigt. Speciellt om man ska laga själv. Så kan man smutta lite på vinet, röra om lite i grytan, fixa till sminket, skruva på musiken lite extra högt när det kommer en bra låt, dansa lite framför spegeln medan man väntar på att det i ugnen ska bli färdigt, ja ni fattar. MYS på hög nivå!

I söndags blev det långpromenad igen runt…… Djurgården…. hahaha. Alltså jag är ju stammis där! Men denna gången hade jag inte bara Agda som sällskap utan också Bosse och Fanny och Lojsan och Todd och Lojsans tjejkompis. Så vi var ett riktigt stort gäng haha. Alla måste tyckt vi var så jobbiga för det var verkligen kaos runt oss och vi gick mitt i vägen.

På kvällen myste vi hemma hos Buster och Lojsan. Det var dags för den klassiska söndagsmiddagen och vi hade det så mysigt. Todd skötte sig exemplariskt och tacosen smakade godare än någonsin för att Anna gjorde sin speciella vita sås med vitlök och salt och peppar! Kan det bli bättre?

Och igår (måndag) så satt jag och jobbade på café med Agda, Lojsan och Todd.

Ni gillar min helg i bilder inläggen va? Om ni gör det, TRYCK PÅ HJÄRTAT NEDAN. Så jag vet om jag ska fortsätta med dom här inläggen eller om ni har tröttnat.

18 gillar

Kommentarer (9)

 • Amanda

  |

  Nej för guds skull! Sluta inte med dessa 🙈 Gillar dom såå mycket 😘

  Reply

 • Hannah

  |

  Går inte att trycka ”gilla” för mig men sluta inte! Älskar såna här inlägg!! 🙂

  Reply

 • K

  |

  Som tidigare kommentar, verkar som att det inte händer nåt när man klickar på hjärtat, men fortsätt med dessa inlägg och liknande! Undrar även om du kan tänka dig att ha en veckovis Q&A där du väljer ut några frågor du vill svara på? Lite som Michaela Forni har ”Frågor med Forni” där hon ger sin åsikt, tips och råd varje vecka. Så mysigt att läsa sånt och känner att du har intressanta åsikter och hade gett bra råd 🙂

  Reply

 • Rebecka

  |

  Älskar helgen-inlägg! Kör på med det! ❤️

  Reply

 • Rebecka

  |

  Recept på denna fantastiska såsen? 😀

  Reply

 • Celine

  |

  Kunde inte heller gilla men sluta inte!!

  Reply

 • Sara

  |

  Vart kommer vasen med pampasstråna i ifrån?😍
  Älskar dessa inlägg, kan du inte göra en uppdaterad housetour på youtube❤️

  Reply

 • Vikkan

  |

  Kunde inte gilla men ja fortsätt

  Reply

 • Diana

  |

  Går ej att trycka på gilla men jag gillar! ❣️

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler