Bloppis i Göteborg!!!

För första gången någonsin så kommer jag ha en bloppis i Göteborg och jag är så taggad. Vi kör på söndag mellan klockan 13-16 på hälsostället Jos, Lilla Kyrkogatan 3 och det kommer finnas HUR MYCKET SOM HELST så kom i tid samt ta med alla era vänner och gör en mysig grej utav det. Jag ser så mycket fram emot att åka till Göteborg och få göra något för min följare där nere så det vore verkligen fantastiskt roligt om ni vill komma dit och shoppa till riktigt bra priser!

gillar

Kommentarer (5)

 • s

  |

  Hej!
  Tänkte bara tipsa om ett typ av blogginlägg som jag (och förhoppningsvis andra) tycker är roliga att läsa. Vet att Flora Wiström har gjort denna typ av blogginlägg tidigare och hon kallar dom för ”Ett foto i timmen, med larm” där du tar ett foto i timmen i kanske tolv timmar och skriver lite kring dom. Tror det kan ge en intressant inblick för läsaren och dessutom vara ganska roligt för dig att göra då det är ett litet annorlunda inlägg.

  Här är hennes inlägg om jag är lite oklar med min beskrivning: https://flora.baaam.se/2018/11/17/ett-foto-i-timmen-med-larm/

  Kramar!! <3

  Reply

 • Olivia

  |

  Var är tröjan på bilden ifrån?? Sååå fin!! Kram

  Reply

 • Amanda

  |

  Alltså så fin outfit!!

  Reply

 • Caroline

  |

  åh va kul! vilka storlekar har du oftast i kläder?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Small och Medium! Och några XS med!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler