En sak jag saknat….

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Trots att jag hikade mycket och var på magiska, helt tysta platser uppe i bergen i Los Angeles så har jag saknat min Djurgårdsrunda. Imorse sprang jag den först och sedan gick jag en promenad med Agda och en kompis runt. Orkade inte ha med henne när jag var ute och sprang då hon alltid stannar och ska nosa överallt.

Bilderna är däremot från igår, haha. Har varit runt mycket nu. Köpte med oss kaffe och gick i hela två timmar igår. Det var verkligen crisp om vi säger så. Vilket jag älskar. Och jackan som ni alla frågat om på Instagram verkar tyvärr slutsåld, men här (klick!) finns liknande.

Nu ska jag förbereda för tjejmiddag ikväll! Ska bjuda på vegetariska pizzor och rödvin. Kommer bli så mys. Det är nämligen mina gamla tjejkompisar ifrån Norrköping som kommer på besök. Kan inte ens minnas senast vi alla var tillsammans.

17 gillar

Rekommenderade inlägg

Choklad och havssalt mandelsmör fudge

En nyttig semla smoothie

Februarimånadens utmaning

Så blir du av med sötsuget!

Nyttig glass på fryst banan

Podcasttips

Recept på en enkel och krämig hummus

Blir ni hetsade av allas perfekta Instagram-flöden?

Jag tror prestationsångesten smyger sig på igen...

Min torsdag varje timme

Blowdry hos Styleport

The Hannager has arrived!!

Dagens outfit

En weekend i Göteborg

Några utav mina bästa stylingtips!

Min helg i bilder - Ett riktigt bra födelsedagspresentstips!

Hjälp mig hitta nästa utmaning...

En heldag på Nyko

Fashionweek, styling med Dyson och en sinnessjukt billig middag på…

En lång helg fylld av god mat och skratt

The secret sample kampanj med Chimi eyewear

Glad alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag tävling - vinn en styling!

Smoothie bowl breakfast

Kommentarer (6)

 • Julia

  |

  Vad har hänt med Hilton?

  Reply

 • Catrin Abrahamsson

  |

  Vad var det för märke på jackan? Tänkte om den skulle fyllas på 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Kan du inte skriva ett inlägg om hur hund-tankarna går? Väldigt intressant att läsa!

  Reply

 • Julia

  |

  Hur kommer det sig att du uppdaterar så sällan fast du är full time influencer/bloggare? De flesta stora bloggar uppdaterar 2-3 ggr/dag….

  Reply

 • Frida

  |

  Åh Gud vad fint!!
  Behöver nya stråkar att besöka i Sthlm, hur långt är ett varv ca och brukar det vara väldigt mycket folk?
  Kram kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Man kan antingen gå första bron eller andra bron eller hela djurgårdsvarvet. Första bron blir ca 6km andra ca 7 och hela varvet typ 9km-10km! Det är mycket folk på helgerna om de är fint väder.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler