Två dagar i Hälsingland

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hej på er!

Har spenderat två-tre dagar uppe i Hälsingland/ Ljusdal nu tillsammans med mina mor- och farföräldrar som bor där så tänkte ge er en liten update om vad vi har gjort trots att det kommer en vlogg härifrån också. Vi börjar med lite längdskidsåkning. Har nämligen startat varje dag med en mils längdskidor och det är fan inte illa pinkat ska jag säga er. För herregud vad jobbigt och vilken bra träning det är!

Min jacka hittar ni här (klick!) – är min design för NA-KD

Nu såg vi givetvis inte ut såhär när vi åkte heheh.. Men ville bara ha lite snygga bilder till Insta när jag ändå var där uppe så tvingade på mamma mormors gamla 80-tals jacka och så åkte vi ut till elljusspåret och knäppte av några like rekord på Instagram.

Så här såg jag ut när jag åkte….

De tre generationerna….

Har också varit nere på köpingen (meaning centrum) och fikat med mamma och mormor. Mormor hade på sig den här jackan (klick!) och mamma biker teddyn som var slutsåld. Alla i min design (förutom jag själv som hade på mig mormors gamla pälsar).

Vi fikade på ett ställe som hette Matstället. De hade supergoda rawfood snacks som får 10/10 poäng. Ofta tycker jag faktiskt att ställen misslyckas med deras dadelbollar och rawfood kakor då de antingen gör dem alldeles för söta eller har alldeles för mycket kokosolja i men dom här var ju hur goda som helst.

Det var tack vare er som vi hittade dit då jag frågade alla ljusdalsbor på Instagram om de hade något bra tips på fik/ lunchrestaurang. Så tack för det! Bra pris var det också där tycker jag. Om man jämför med LA och Stockholm haha.

Hur fin är den här pälsvästen som min mormor letade fram ifrån källaren. Och mössan också!! Love at first sight. Så glad att hon sparat sådana här saker. Jag måste också göra det till mina framtida barnbarn. Ska ha ett helt rum fyllt med en massa gamla kläder där de ska få klä ut sig (håller tummar och tår för att jag får tjejer) men är typ hundra procent säker på att jag kommer få det. Jag är verkligen en tjej morsa! Kan inte se mig själv som en fotbollsmamma.

Igår var vi på middag hos farmor och farfar.

Och jag och mamma promenerade bort dit så satte på oss EXTRA ALLT. För det var minus 16. Trodde det var minus 11 men det var hela 16 minusgrader. Usch alltså….

Har också myst en massa med Agda som är en hund mamma och pappa tar hand om just nu. Hon är så jävla go. Alltså på riktigt den mysigaste och snällaste och lugnaste hunden jag någonsin träffat. Det är något speciellt med henne alltså för det finns ingen som hon. Helt otrolig är hon. Så ska försöka kidnappa henne någon helg och vara hundvakt så att jag kan få känna på hur det är att ha hund.

Gått mycket promenader i kylan…

Vad mer har jag gjort? Ja, just nu befinner jag och mamma oss i Söderhamn. Vi har precis ätit lunch och sitter och jobbar på Eat & Meet som är en restaurang här som jag blev tipsad om av er läsare/ följare också. Vi har faktiskt fått massor gjort så det känns riktigt bra. Jag är så peppad och taggad på att få saker gjort och vara väl förberedd och planera bättre i år. Och tycker redan jag är på riktigt god väg. Ska t.ex. ha en middag på lördag och har redan bestämt vad vi ska äta och gjort en inköpslista. REDAN? Tänker ni. De hade ni kanske gjort för flera dagar sedan. Men för mig är det här framsteg. Jag hade annars gjort detta typ tre timmar innan middagsdags hahaha.

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (12)

 • anonym

  |

  HANNA! Avsnitt 17 i er podd går inte att lyssna på, och jag ÄLSKAR Johannes som är på besök det avsnittet (tror jag? För mig att du nämnde det). SNÄLLA fixa detta!! Skulle vara såå kul

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Så ledsen men avsnitten är så gamla så vet ej om jag kan göra något åt detta…

   Reply

 • Frida

  |

  Åh! Vilken ras är agda? 😍😍

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hon är en drever!

   Reply

 • Alexandra

  |

  För tjejer kan inte spela fotboll eller? :))

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det var inte så jag menade! Lät väl lite fel kanske

   Reply

   • Lina

    |

    Hehe,
    Och killar kan inte ha pälsjacka! 😉
    Eller klä ut sig….

    Reply

 • Mia

  |

  What a nut.

  Reply

 • Filippa

  |

  …Du tror verkligen du är QUEEN.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Haha, är jag inte det? Är inte vi alla det?

   Reply

 • Johanna

  |

  Tips på snygga och billiga skidkläder?? hehe ska åka skidor snart och vill inte vara ful i backen 🙂 please help haha

  Reply

 • Linnea Elfström Schederin

  |

  Kan också starkt rekommendera prästgården i Söderhamn! Jag är själv därifrån och det stället är superbra. Bra service, fina lokaler, riktigt bra mat, lugnt liksom! Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler